19 / 04 / 2024

ordu yeni kurulacak osbler

ordu yeni kurulacak osbler

Ordu'da yeni kurulacak 3 organize sanayi bölgesiyle istihdam sayısı 30 bine çıkacak.

Ordu'ya 3 yeni OSB kuruluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında ve gündeme dair konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Hükümet maaşlar için düğmeye bastı

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından yeni kurulacak Meclis ve hükümet milyonların gelirini artıracak yasal düzenlemeler başta olmak üzere yoğun bir ekonomi ajandasıyla mesaiye girecek. İşte tüm detaylar...

Yabancı analistler seçimi nasıl değerlendirdi? Dolar, altın ve faiz tahminleri ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından yabancı yatırımcılar dikkatlerini yeni kurulacak olan hükümete çevirirken geleceğe dönük tahminlerini de açıkladılar. Bu haberi okumadan sakın yatırım yapmayın.

Borsa İstanbul'da neler bekleniyor? Seçim sonrası hangi sektör ve hisseler öne çıkacak? Tek tek açıklandı! 

Türkiye bugün ikinci defa sandığa giderken, piyasaların gözü kulağı da sandıktan çıkan sonuçta ve yeni kurulacak olan hükümetin ekonomi politikalarına ilişkin vereceği mesajlarda olacak. Uzmanların değerlendirmesine göre sandıktan alınacak sonuç ise borsanın izleyeceği yönü belirleyecek.

Gençlere sevindirici haber Cumhurbaşkanı'ndan geldi! Bu yaş aralığında olanlara faizsiz kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençler için yeni bir kredi duyurusu yaptı. Gençlere faizsiz şekilde kredi verilecek. Yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası gençlere destek sunacak. İşte tüm detaylar…

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

ordu yeni kurulacak osbler Haberi

ordu yeni kurulacak osbler

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, faaliyette bulunan iki organize sanayi bölgesinde (OSB) 7 bin kişinin istihdam edildiği Ordu'da kurulacak olan 3 yeni OSB için kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Altınordu ilçesindeki Ordu OSB'de 14 firma yaklaşık 3 bin işçisiyle faaliyet gösterirken, Fats OSB'de ise 30 firma yaklaşık 4 bin işçiye istihdam sağlıyor.

İçerisinde fındık kırma fabrikası, tekstil, ağaç, plastik, maden sanayi, beton ürünleri ve gıda sanayisi gibi işletmeler yer alan OSB'ler, kentte işsizliğin azalmasına önemli katkıda bulunuyor.

Vali Seddar Yavuz, Anadolu Ajansı muhabirine, hükümetin özellikle sanayileşme, üretim ve reel sektöre verdiği değerin bir göstergesi olarak il genelinde 3 OSB daha kurulması için çalışma başlatıldığını belirtti.

Yeni kurulacak olan OSB'ler için kamulaştırma işlemlerinin devam ettiğini belirten Vali Yavuz, şu an itibarıyla yaklaşık 22 milyon TL...