25 / 04 / 2024

Orduda turizm artışı

Orduda turizm artışı

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, 2014 yılında Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turist sayılarında önemli bir artış yaşandığını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çok sayıda personel alacak! KPSS şartı yok!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı açıklandı. Bakanlık bünyesine alımlar ön lisans ve lisans mezunu olarak belirlenirken, başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmayacak.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulrahim Tarhan tarafından kuruldu.

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

Turizm bölgelerindeki tesislerin niteliği artırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgelerinde bulunan tesislerin niteliğinin artırılmasını sağlamak için hazırlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Albakour ve Muhammed Husam Hüseyin ortaklığında kuruldu.

Artı Değer Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Değer Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Moazen Khoshalkhan ve Yaşar Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çetin Çil Mehmet Sabri Sefünç, İsmial Akkaya ve Giray Gözüpek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tek-Art İnşaat 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem faaliyet bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Tek-Art İnşaat 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Orduda turizm artışı Haberi

Orduda turizm artışı

2014 yılında Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turist sayılarında artış yaşandı. 2013 yılında Ordu'ya gelen yerli yabancı turist sayısı 294 bin kişi olurken, bu sayı 2014 yılında 344 bin kişiye ulaştı. 2014 yılında Ordu'yu ziyaret eden turistlerin 2013 yılına göre fazla olmasında Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun yaptığı tanıtım atağının etkili olduğunu ifade eden Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak 2014 yılındaki artışın yaz aylarından sonra yaşandığını da dikkat çekti. 




TANITIMLAR KATKI SAĞLADI 

Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turist sayısındaki yükselişin son zamanlarda artan tanıtımlara bağlı olduğunu belirten Uğur Tbparlak, Ordu'nun turistik alanlara sahip olmasının bu artışa etki ettiğini vurguladı. Ordu'yu en çok Arapların ziyaret ettiğinin aktaran Tbparlak, "Daha önceki yıllara baktığımızda önemli bir artış yaşanıyor. Bu artışın sebeplerinin başında...