20 / 04 / 2024

Orhangazi top sahası

Orhangazi top sahası

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Pendik Belediyesi'ne ait olan arsaların dava süreci ne durumda?

Pendik Batı Mahallesi’nde bulunan ve Top Sahası olarak kamuoyunca bilinen 8647 ada 3 parselde bulunan ve mülkiyeti Pendik Belediyesi’ne ait olan 7118 metrekarelik arsanın dava sürecine ilişkin yeni bilgiler yayınlandı.

Bursa Orhangazi'ye 51 milyonluk yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki hizmet kervanına Orhangazi ilçesinde de ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi, futbol sahası ve hanımlar lokalini ekledi.

Pendik Belediyesi'ne ait olan arsa hakkında karar alındı!

İstanbul –Pendik İlçesi Batı Mahallesi’nde bulunan ve Top Sahası olarak kamuoyunca bilinen 8647 ada 3 parselde bulunan ve mülkiyeti Pendik Belediyesi’ne ait olan 7118 metrekarelik arsa 2012 yılı Eylül ayı içerisinde değiştirilmişti.

Atatürk Havalimanı ile 3.Havalimanı aynı hava sahasını kullanacak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını, İstanbul’da yapımı devam eden 3’üncü havalimanın Atatürk Havalimanı'yla aynı hava sahasını kullanacağını s

Albayraklar Holding Orhangazi'de kağıt fabrikası kuruyor!

Albayraklar Holding, Bursa’nın Orhangazi ilçesine kağıt fabrikası kuruyor. Örnekköy’de 275 bin metrekarelik arsa üzerine yıllık 170 bin ton kapasiteli olacak kağıt fabrikası 116.7 milyon liraya mal olacak.

Hakan Topçu kimdir?

Mimar Hakan Topçu kimdir? Mimar Hakan Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Topçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Topçu..

Orhangazi 4. Etap TOKİ konutları için ilk görüşme yapıldı!

Bursa'da yer alan Orhangazi 4. Etap TOKİ konutları için ilk görüşme yapıldı.Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ilçede 4. etap TOKİ konutları yapılması için girişimlere başladı.

Orhangazi 4. etap TOKİ Konutları için ilk görüşme yapıldı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ilçede 4. etap TOKİ konutları yapılması için girişimlere başladı. Çağlayan Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Topçu Kışlası'na Danıştay'dan iptal!

Danıştay 6. Dairesi, oyçokluğuyla Taksim Gezi Parkı'na Topçu Kışlası'nın yapılmasını öngören Taksim Yayalaştırma Projesi' nin iptaline karar verdi. İptal kararı henüz Mimarlar Odası'na tebliğ edilmedi.

Orhangazi Belediyesi meclis toplantısında özel okul yapımı için imar değişikliği kabul edildi!

Orhangazi Belediyesi'nin mayıs ayı belediye meclis toplantısı önceki gün Neşet Çağlayan başkanlığında yapıldı. 14 gündem, 2 de ek gündem maddesi olmak üzere 16 maddenin görüşülüp karara bağlandı.

Kurucaşile'ye sentetik futbol sahası ve tribün yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve tribün yapımı ihalesinin 14 Mayıs tarihinde Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini belirtti.

D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasına başlandı!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan D - 100 Topçular Köprülü Kavşağı’ nın inşasına başlandı...

Orhangazi top sahası Haberi

Orhangazi top sahası

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Ortaköy’de bulunan 9 bin 550 metrekarelik arsa, 20 Mayıs 2020 tarihinde Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için yaptığı bu ihale, tepkilerin ardından iptal oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; satış hakkında açıklamalarda bulunan Ortaköy Mahalle Muhtarı Recep Kurhan, baskılar nedeniyle şu anda satışın durdurulduğunu söyledi.. Bölgenin tarla olarak görüldüğünü ve top sahası olarak bilindiğinden bahseden Kurhan, “Arsa, köy tüzel kişiliğine aitti. Köy tüzel kişiliği kalkıp, mahalle olunca belediyeye geçti. Ortaköy Gençlik Spor Kulübü vardı. 60 seneden beri orası top sahası olarak kullanılıyor” dedi.

‘BORÇLAR İÇİN SATIYORLAR’

Orhangazi Belediyesi’nin borçlarını kapatmak için birçok yeri sattığını iddia eden Kurhan, “Zarardayız diyorlar, satışı gerçekleştiriyorlar. Yeniköy’ün mesela 60 dönümden fazla yeri vardı, satıldı. Orhangazi’nin bütün köylerinde...