20 / 04 / 2024

Orhun Kartal kimdir

Orhun Kartal kimdir

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kartal Kimdir?

Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal’ın mesleği nedir? Orhun Kartal hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kartal kimdir?

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur. İşte Orhun Kartal'ın biyografisi..

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kartal kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Orhun Kartal getirildi.

Tekin Esen kimdir?

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

İsmail Kartal kimdir?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal atandı. Peki, İsmail Kartal kimdir? İşte İsmail Kartal..

Orhun Kartal kimdir Haberi

Orhun Kartal kimdir

Orhun Kartal kimdir?

Manisa’da 1969 yılında doğan Orhun Kartal, 1986'da Ankara Fen Lisesi’nden mezun oldu. Lisans Eğitimini 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Kartal, inşaat, müteahhitlik, gayrimenkul ve enerji alanlarında 25 yılı aşkın yöneticilik yapmış, girişimcilik tecrübesi bulunuyor. Orhun Kartal, 3 kıtada, 7’den fazla ülkede, çok sayıda müteahhitlik ve inşaat projesinin geliştirilmesi ve tesliminde yöneticilik ve 6000’i aşkın çalışana liderlikte bulundu. Orhun Kartal, iş alanında inşaat, enerji ve tarım sektörlerine odaklanırken, başta güneş enerjisi (solar) olmak üzere yenilenebilir enerji alanında önemli projeler hayata geçirdi. Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan, aynı zamanda Hun Holdig'in Genel Müdürü görevine devam ediyor.

İlker Kayhan, Evli ve 3 çocuk...