29 / 03 / 2024

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Burak Ergin tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konut alamayan arsa ve tarla almaya başladı! Yatırımcılar bu bölgeden kapış kapış arazi alıyor! Hemen bakın!

Yılın ilk yarısında konut satışları yüzde 22 gerilerken, arsa ve tarla satışları ise arttı. İstanbul Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, ofis, dükkân, arsa ve tarladan oluşan konut dışı gayrimenkul satışı 800 bin adede yaklaştı.

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Ofis Karat Bakırköy'ün geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) geçici kabulü onaylandı. 

Fatsa'da 7.9 milyon TL'ye satılık arsa ve 12 ofis!

Fatsa Belediyesi, Dolunay (Yapraklı) Mahallesi'ndeki arsa ile M.K.P. Mahallesi'ndeki 12 ofisi ihale ile satıyor..

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Burak Ergin tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ege Yapı Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde 5 bin 773 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor.

KOBİ ve girişimciye 20 bin ofis geliyor!

2017 yılında KOBİ ve girişimcilere yönelik teşvikler artıyor. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ve girişimcilere yönelik 2017 desteklerinde arsa ve ofis teşvikleri öne çıkıyor. Tahsis edilecek ofis sayısı 20 bine çıkıyor.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Nurol Park Güneşli satılık ofis!

Nurol Park Güneşli satılık ofis alanları 110 metrekareden başlıyor. 55 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor.

Çankaya Maidan ofis fiyatları!

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Seba Office Boulevard ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede 204 adet bağımsız birim yer alıyor.

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Burak Ergin tarafından kuruldu. 


Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; 19 Mayıs Mh.Büyükdere Cd. N.20/5...