19 / 04 / 2024

Ormanada avantaj

Ormanada avantaj

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde, çatı dubleksleri 28 Şubat'a kadar doları 1,99 TL'ye sabitleme imkanlarıyla satışa sunuluyor..

Ormanada'da sabit kur avantajı için son gün 31 Ekim!

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.

Ormanada birlikte yaşam konseptiyle hayata geçirildi!

Sunduğu “birlikte yaşam konsepti” ile hayata geçirilen Ormanada, sadece yaşamak için ideal bir yer olmaktan öte, modern hayatın rahatlığıyla oluşturulmuş eşsiz bir yaşam noktası...

Yabancılara konut satan firmalara avantaj sağlanmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, inşaat sektöründe yabancı yatırımcılara satış yapan birçok inşaat firması olduğuna dikkat çekerek, “İhracatçı firmalara sağlanan bir dizi avantajın, yabancılara konut satanlara da sağlanması gerektiğine inanıyoru

Ormanada'da 1.99 sabit dolar avantajı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde, çatı dubleksleri 28 Şubat'a kadar doları 1,99 TL'ye sabitleme imkanlarıyla satışa sunuluyor..

Allure Tower'da 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde hayata geçirilen Allure Tower 'da 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor.

Ormanada'dan 2 katlı fırsat!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Ormanada projesinde, sınırlı sayıda çatı dubleksleri 28 Şubat’a kadar doları 1,99 TL’ye sabitleme avantajıyla satışa sunuluyor.

Moment İstanbul'da 0 peşinat ve 30 ay 0 faiz avantajı!

Moment İstanbul projesinde 0 peşinat ve 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Dairelerin 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 743 tane daire yer alıyor.

Ege Yakası 80 ay vade avantajı!

Ege Yakası projesinde toplam 378 tane daire yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. İşte Ege Yakası 80 ay vade avantajı detayları...

Antasya Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

TEM Ümraniye kavşağında yükselen Antasya 2015'in ikinci yarısında teslim edilecek. Yarısı satılan projede, yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.Antasya Residence projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Beylikdüzü Çebi Natura'da yüzde 1 KDV avantajı!

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Çebinatura'da elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde 42 tasarruf sağlanıyor. Projede lansman fiyatları ve yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor...

Moment İstanbul'da yüzde 35 fiyat avantajıyla daire sahibi olmak ister misiniz?

Moment İstanbul projesi "Moment İstanbul'da yüzde 35 fiyat avantajıyla daire sahibi olmak ister misiniz?" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projede daireler 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Aydos Country'de lansman avantajı!

Aydos Country projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede lansmana özel avantajlar sunuluyor. İşte Aydos Country'de lansman avantajı detayları...

Ormanada'da dolar 1.99 TL'ye sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı.

Ormanada avantaj Haberi

Ormanada avantaj

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde, çatı dubleksleri 28 Şubat'a kadar doları 1,99 TL'ye sabitleme imkanlarıyla satışa sunuluyor. Böylece Ormanada'ya hemen taşınarak ev sahibi olmak isteyenlerin dövizde yüzde 20'lik avantaj elde edeceği belirtiliyor. Proje, 188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev ile 273 konuttan...