28 / 03 / 2024

Ormanada'da sabit kur avantajı için son gün 31 Ekim!

Ormanada'da sabit kur avantajı için son gün 31 Ekim!

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.



Ormanada, sonbaharın en keyifli günlerinin yaşandığı bu günlerde “Limited Edition” villalarıyla doğanın içerisinde şehir konforunda ve standartlarında bir yaşam sunuyor. Minimum %25 kazanç sunan 2,19 TL sabit dolar fırsatında son aya giren Ormanada projesi,üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde yatırım değerini her geçen gün artırırken Zekeriyaköy’ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.


Ünlü markalar Ormanada’da bir arada

Starbucks, Macrocenter ve MACFit gibi ünlü markaları bünyesinde barındıran Ormanada, “gerçek lüks sahip olunan ayrıcalıklardır” diyerek sahip olduğu 2500 metrekarelik sosyal alan, 25 dönümlük yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yolları, çok amaçlı spor sahası ile sakinlerine seçkin olanaklar ve alternatifler sunuyor. Ayrıca bu alanda yer alan ve Datça Murat Çiftliği uzmanlığıyla ekilen 3 dönüm büyüklüğündeki Adabostan’da site sakinleri ekolojik ürünlere ulaşma imkanı buluyor.


Web: http://www.ormanada.com/


Geri Dön