20 / 04 / 2024

Ormanada sabit kur

Ormanada sabit kur

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.

Hazır giyimde sabit fiyat geliyor! Zincir marketlerin başlattığı fiyat sabitleme tekstilde de başlıyor... 

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü enflasyon, kur baskısı ve maliyetlerin neden olduğu olumsuzluklarla mücadele ediyor. Zincir marketlerin başlattığı fiyat sabitleme tekstilde de başlıyor! Hazır giyimde sabit fiyat geliyor...

Kur Korumalı Mevduat’ta parası olanlar dikkat! Çıkış başladı mı? Çıkan para nereye gidecek?

Geçen sene bu aylarda yürürlüğe giren ve süresi bir yıl daha uzatılan Kur Korumalı Mevduat hesaplarına olan ilgi doların sabit kalması ve faiz oranları sebebiyle azaldı. Kur Korumalı Mevduat’tan çıkışın başladığı iddia ediliyor. Nasıl Bir Ekonomi yazarı ekonomist Alaattin Aktaş paraların nereye gide

Antalya OSB'de sabit kur uygulamasına geçildi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti, sanayicilere ekonomik açıdan büyük destek sağlayacak bir adım attı. OSB katılımcılarının arsa taksit ve borç ödemeleri sabit kur üzerinden yapılacak.

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı!

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı bayram boyunca devam edecek. Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde otel ve villalar yer alacak. 

İnşaat sektöründe sabit kur sabit fiyat politikası işlemeli!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, döviz fiyatlarında yaşanan artış sonrası bazı değerlendirmeler yaptı. İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için büyük güç olduğunu belirten Erdal “Bütün yatırımcıları sabit kur sabit fiyat politikasını benimsemeye davet ediyorum” diy

Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017!

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.  İşte Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017...

Akiş GYO iki AVM'de kuru sabitledi!

İstanbul'da bulunan ve aynı GYO çatısı altında bulunan iki AVM'de eylül ayı boyunca kiralar sabit kur üzerinden ödenecek.

Bodrum Frame Suites, Kasım ayı boyunca sabit kur avantajı sunuyor!

Şehir hayatından bunalanlar için, hem doğanın hem de sosyal hayatın tam ortasında, Bodrum’un yaz-kış tadının çıkarılabileceği bir proje olan Frame Suites’de son 21 ev kaldı.

Zekeriyaköy Ormanada'da dolar kuru 2,49'da sabitlendi!

Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, şehir konforu ve standartlarına sahip Ormanada’da 2,49TL sabit dolar kuru’nun yanı sıra 0.89 faizli özel konut kredisi fırsatı da sunulmakta.

Propa Plus Residences'ta sabit kur avantajı!

Propa İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimini son eseri Propa Plus Residences ile bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehrin kalbinin attığı Zincirlikuyu’da yükselen Propa Plus Residences’da kalite, konfor ve lüks bir arada sunuluyor.

Ormanada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru sabit!

Eczacıbaşı Gayrimenkul taraından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi.

Ormanada'da sabit kur avantajı için son gün 31 Ekim!

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.

KKTC'de inşaat sektörü için sabit kur uygulaması başlıyor!

KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, kur artışı sebebiyle inşaat sektöründe yaşanacak olumsuzlukları azaltmak amacıyla tapu devir harçları ve stopajlarında da 90 gün süreyle sabit kur uygulamasına gidileceğini vurguladı.

Ormanada sabit kur Haberi

Ormanada sabit kur

Ormanada, sonbaharın en keyifli günlerinin yaşandığı bu günlerde “Limited Edition” villalarıyla doğanın içerisinde şehir konforunda ve standartlarında bir yaşam sunuyor. Minimum %25 kazanç sunan 2,19 TL sabit dolar fırsatında son aya giren Ormanada projesi,üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde yatırım değerini her geçen gün artırırken Zekeriyaköy’ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.


Ünlü markalar Ormanada’da bir arada

Starbucks, Macrocenter ve MACFit gibi ünlü markaları bünyesinde barındıran Ormanada, “gerçek lüks sahip olunan ayrıcalıklardır” diyerek sahip olduğu 2500 metrekarelik sosyal alan, 25 dönümlük yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yolları, çok amaçlı spor sahası ile sakinlerine seçkin olanaklar ve alternatifler sunuyor. Ayrıca bu alanda yer alan ve Datça Murat Çiftliği uzmanlığıyla ekilen 3 dönüm büyüklüğündeki Adabostan’da site...