25 / 04 / 2024

Ormanada kur avantajı

Ormanada kur avantajı

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Kur korumalı mevduat sisteminde son dakika gelişmesi: Süre uzatıldı!

Kur korumalı mevduat sistemine dahil olan şirketler için sağlanan vergi avantajında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketlere sağlanan vergi avantajında süre uzatıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Kur Korumalı Mevduat Hesabı açanlara vergi avantajı süresi uzatıldı! TBMM'de resmen kabul edildi

Şirketlerce açılan kur korumalı mevduat hesaplarındaki vergi avantajının süresini uzatan torba kanun TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a o tarihe kadar süreyi uzatma yetkisi verildi.

Yeni ekonomi modelinin ayrıntıları belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Danışmanı Cemil Ertem tarafından hazırlanan raporda "Yeni Ekonomik Modelin" temel amaçları sıralandı. Sunumda "Kur avantajı ve yatırımların artmasıyla ihracatın arttırılması ve cari fazla ile dış borca bağımlılığın sonlandırılması amaçlanmaktadır" denildi.

ATM'den hemen alınabiliyor! SSK-SGK ve Bağkur'luya en az 500 lira promosyon!

Yeni yılda da milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaş için promosyon avantajı devam ediyor. Promosyon az 500 lira ile başlıyor ve bu tutar 1,500 liraya kadar çıkıyor.

Yabancıya konut satışına 'normalleşme' dopingi!

Gayrimenkul sektörü 250 bin dolara vatandaşlık verilmesi ve kur avantajı sebebiyle yabancıya konut satışında özellikle 2021’de büyük sıçrama yaşanacağını öngörüyor. 

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı!

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı bayram boyunca devam edecek. Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde otel ve villalar yer alacak. 

Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017!

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.  İşte Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017...

Bodrum Frame Suites, Kasım ayı boyunca sabit kur avantajı sunuyor!

Şehir hayatından bunalanlar için, hem doğanın hem de sosyal hayatın tam ortasında, Bodrum’un yaz-kış tadının çıkarılabileceği bir proje olan Frame Suites’de son 21 ev kaldı.

Propa Plus Residences'ta sabit kur avantajı!

Propa İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimini son eseri Propa Plus Residences ile bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehrin kalbinin attığı Zincirlikuyu’da yükselen Propa Plus Residences’da kalite, konfor ve lüks bir arada sunuluyor.

Ormanada'da sabit kur avantajı için son gün 31 Ekim!

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Axis İstanbul’da A Plus Ofisler 60 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Ormanada kur avantajı Haberi

Ormanada kur avantajı

Ormanada, sonbaharın en keyifli günlerinin yaşandığı bu günlerde “Limited Edition” villalarıyla doğanın içerisinde şehir konforunda ve standartlarında bir yaşam sunuyor. Minimum %25 kazanç sunan 2,19 TL sabit dolar fırsatında son aya giren Ormanada projesi,üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde yatırım değerini her geçen gün artırırken Zekeriyaköy’ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.


Ünlü markalar Ormanada’da bir arada

Starbucks, Macrocenter ve MACFit gibi ünlü markaları bünyesinde barındıran Ormanada, “gerçek lüks sahip olunan ayrıcalıklardır” diyerek sahip olduğu 2500 metrekarelik sosyal alan, 25 dönümlük yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yolları, çok amaçlı spor sahası ile sakinlerine seçkin olanaklar ve alternatifler sunuyor. Ayrıca bu alanda yer alan ve Datça Murat Çiftliği uzmanlığıyla ekilen 3 dönüm büyüklüğündeki Adabostan’da site...