23 / 04 / 2024

Referans Güneşli'de yüzde 12'lik fiyat avantajıyla! 36 ay 0 faizle!

Referans Güneşli'de yüzde 12'lik fiyat avantajıyla! 36 ay 0 faizle!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Birden fazla ödeme seçeneği uygulanan Referans Güneşli projesinde lansmana özel yüzde 12'lik fiyat avantajı da devam ediyor. Projede yüzde 1 KDV ile konut sahibi olunuyor.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçirdiği Referans Güneşli; Avrupa Yakası'nda Güneşli'de inşa ediliyor. 3 hafta içinde yüzde 40 oranında satış sağlanan  Referans Güneşli  projesinde yer alan konutların fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. 


Lansman dönemine özel fırsatların devam ettiği Referans Güneşli projesinde 161 konut ile 32 mağaza yer alıyor. 193 bağımsız bölümden meydana gelen Referans Güneşli projesinde yer alan konutların alanları 57 metrekareden başlıyor ve 196 metrekareye kadar yükseliyor. 


Referans Güneşli'de daireler 1 oda 1 salondan 4,5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Referans Güneşli'de her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.


Lansman dönemine özel olarak liste fiyatı üzerinden yüzde 12’lik fiyat avantajının devam ettiği Referans Güneşli projesinde yüzde 30 peşinat sonrasında kalan kısım 36 ay faizsiz vadelendiriliyor. 


Yüzde 5 peşinatla da konut sahibi olunan proje kapsamında 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi kullanılabiliyor. TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve Metro durağının yanı başında yer alan Referans Güneşli'de yer alan mağazaların alanları 30 metrekare ile 860 metrekare arasında değişiyor. 


Referans Güneşli projesinde 1+0 misafir suit’leri, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi sosyal ve sportif olanaklar sağlanıyor. 


Referans Güneşli iletişim bilgileri

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr


projeye sor



Geri Dön