26 / 04 / 2024

Referans Güneşli 'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Referans Güneşli 'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Kiler GYO, markalı projesi Referans Güneşli'de ön talep döneminin ardından satışlarını sürdürüyor. Projeye ilginin yüksek olduğu belirtiliyor. Güneşlide, "Kazancın Yeni Adresi" sloganıyla lanse edilen Referans Güneşli yatırımcılardan yoğun talep görüyor.



Kiler GYO, markalı projesi Referans Güneşli'de ön talep döneminin ardından satışlarını sürdürüyor. Projeye ilginin yüksek olduğu belirtiliyor. Güneşlide, "Kazancın Yeni Adresi" sloganıyla lanse edilen Referans Güneşli yatırımcılardan yoğun talep görüyor. İstanbul'un hızla yenilenen ve yatırun referansı haline gelen Güneşlide inşasına başlanan Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 



YÜZDE 5 PEŞİNATLA EV SAHİBİ OLMA İMKANI

Yüzde 1 KDV avantajına sahip projede peşin veya banka kredili alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim yapılıyor. Yüzde 30 peşinat ve kalan kısma 36 aya kadar vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. Projede yüzde 5 peşinat verilerek de ev sahibi olma imkanı bulunuyor.  Estetik tasarımı ve merkezi lokasyonu itibariyle yatırımcının ilgisini çeken Referans Giineşli'de 161 konut ve 32 mağaza yer alıyor. Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde büyüklükleri 57 m2 ile 231 m2 arasında değişen 1+1 den 4,5+1 e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor. 



Yeni Akit 


Geri Dön