25 / 04 / 2024

Ormanada dolar

Ormanada dolar

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı.

Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası!

Ormanada Zekeriyaköy projesinde dolar kuru 3,09'a sabitlendi. Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası kapsamında 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Zekeriyaköy Ormanada'da dolar kuru 2,49'da sabitlendi!

Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, şehir konforu ve standartlarına sahip Ormanada’da 2,49TL sabit dolar kuru’nun yanı sıra 0.89 faizli özel konut kredisi fırsatı da sunulmakta.

Ormanada'da dolar sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün projesi Ormarıada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi. Proje Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.

Ormanada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru sabit!

Eczacıbaşı Gayrimenkul taraından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi.

Ormanada'da sabit kur avantajı için son gün 31 Ekim!

Ekim ayında da dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, lokasyonu, inşaat kalitesi, ayrıcalıklı işletme ve sosyal hizmetleri ile hem yaşam hem de güvenli bir yatırım aracı olarak gün geçtikçe değer kazanıyor ve kazandırıyor.

Eczacıbaşı Ormanada'da doları 2.19'a sabitledi!

Zekeriyaköy'de 220 dönüm arazi üzerine kurulan Ormanada, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Ormanada’da dolar kuru 2,19 TL’de sabitlendi!

Zekeriyaköy’de 220 dönüm arazi üzerine kurulan Ormanada, site sakinlerine doğal bir yaşamın yanı sıra şehir konforunda ve standartlarında bir yaşamın anahtarını Eczacıbaşı Gayrimenkul ayrıcalığıyla sunuyor.

Ormanada'da dolar 2,19 liraya sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatınm'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi'nde özel üretim villalar 2,19 liraya sabitlenen dolar kuru ile satışta.

Ormanada projesinde dolar 2.19'a sabitlendi!

ECZACIBAŞI Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi'nde 'Limited Edition' villalar satışta. 'Limited Edition' villalar 2.19 lira olarak sabitlenmis dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Ormanada projesinde "Limited Edition" villalar satışta. Villalar 2.19 lira olarak sabitlenmiş dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Zekeriyaköy Orman Ada'da dolar kuru 2.19 liraya sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti..

Ormanada Limited Edition Villaları'nda dolar kuru sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti.

Ormanada'da dolar kuru 2,19'da sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi’nde “Limited Edition” villalar satışta. Yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunan Ormanada, dolar kurunu 2,19 TL’den sabitledi.

Ormanada dolar Haberi

Ormanada dolar
Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı. Hemen teslim imkânı sunulan Ormanada, 220 dönümlük arazi üzerinde, 188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev ile 273 konuttan oluşuyor....