18 / 04 / 2024

Ormanada sabit dolar

Ormanada sabit dolar

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı.

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolar 100 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar yandı!

Türk,ye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını sabit tuttu. Kararın ardından dolar kurunda gevşeme olurken, ekonomist Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıkladı.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Hazine, DİPS ile dolar cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine bugün, finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi için 25 Ağustos 2023 valör tarihli dolar cinsi sabit kuponlu Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ile ABD doları cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

Dev bankalar dolar tahminlerini peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören dövizciye koşacak

Dolar/TL kurunun  26,99 TL seviyesinde sabit kaldığı şu günlerde dev bankalardan dolar tahminleri gelmeye başladı. Bu rakamları gören dövizciye koşacak.

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararı için geri sayım başladı. Geçen ay faizi 5,25'te sabit tutan Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların güzergahı belli oldu. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! 1 dolar kaç TL? Euro ve sterlin ne kadar? 4 Temmuz 2023 Salı!

4 Temmuz 2023 Salı gününde dolar, euro ve sterlin döviz kurları sabit kalarak yatay bir seyir izliyor. Günlük olarak güncellenen bu fiyatlar sürekli olarak sorgulanıyor. Peki dolar anlık olarak ne kadar? Euro kaç TL? İşte döviz kurlarında son durum...

Doları olanların etekleri uçuştu! Bir doların bile varsa bu habere hemen bak

ABD enflasyon açıklanırken yaşanan değişimlerde küresel piyasaları etkilemeye devam ediyor. Dolar ücretleri sabit bir hale gelirken Euro ücretlerinde görülen yükseliş ise uzmanların dikkatinde yer alıyor. 

Doların 25 TL olması beklenirken yeni kredi paketi de yola çıkıyor!

Yüksek enflasyonla TL maliyetleri artan ihracatçılar, kurun sabit kalmasından yakınarak 23-25 TL’lik bir dolar kuru talep ediyor. Bunun yanı sıra iktidarın finansmana ulaşamayan ihracatçılar için yakında yeni paketleri de yola çıkması bekleniyor.

Dolar ve altın için kritik öneme sahip veri geldi! Beklentilerin üzerinde…

Altın ve doların seyrinde kritik öneme sahip ABD tarım dışı istihdam verisi belli oldu. Bugün açıklanan tarım dışı istihdam Kasım ayında 263 bin kişi artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşti. ABD’de işsizlik oranı yüzde 3,7 oranı ile sabit kaldı. ABD istihdam verisinin ardından rekor kıran gram

Merkez Bankası dolar kurunu nasıl tutuyor?

Enflasyondaki yükselişe ve faiz indirimine karşın döviz kurunun neredeyse sabit tutulmasının nasıl başarıldığına dair tartışmalar sürüyor. Merkez Bankası'nın döviz rezervlerinin artışının doların tutulmasıyla bir ilgisi var mı? İşte çok merak edilen sorunun yanıtı...

Dolarda sır perdesi aralanıyor! Kimsenin bilmediği senaryo ortaya çıktı! Elinde doları olanlar treni kaçırmayın

Son dakika dolar endeksi 20 yılın zirve seviyesinden gerilemeye devam ederken dolar kuru sabit bir şekilde kalmaya devam ediyor. Dolarda neler oluyor? Kimsenin bilmediği senaryo ortaya çıktı. Doları olanlar treni kaçırmayın işte son dakika dolar gelişmesi...

Ormanada sabit dolar Haberi

Ormanada sabit dolar
Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı. Hemen teslim imkânı sunulan Ormanada, 220 dönümlük arazi üzerinde, 188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev ile 273 konuttan oluşuyor....