28 / 03 / 2024

örnek daireler nerede

örnek daireler nerede

Nitelikli bir konut projesinden ev sahibi olmak isteyenlerin izlediği adımlardan biri, projelerin örnek dairelerine göz atmak. Peki İstanbul’daki örnek daireler nerede? İşte ev alacaklar için konut projelerindeki örnek daireler…

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

İstanbul'da en pahalı ve en ucuz kiralar hangi ilçelerde?

'İstanbul'da en ucuz kiralık ev fiyatları, en ucuz kiralık daireler nerede' sorusu vatandaşların en çok merak ettiği konulardan olurken, kira değeri en yüksek ve düşük ilçelerin listesi açıklandı. İşte İstanbul'daki kira fiyatları...

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

Konut projelerini örnek daireler sattırıyor!

Geniş kitlelere online ortamda kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı yapan EvimiTasarla.net‘in kurucuları Banu Hatipoğlu ve Ebru Tamer konut projelerini örnek dairelerin sattırdığını söylüyor.

Koordinat Çayyolu’nda örnek daireler tanıtıldı!

Ankara’nın en gözde projelerinden Koordinat Çayyolu’nda, yeni satış ofisi ve örnek daireler kompleksi, düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Projeleri örnek daireler sattırıyor!

Büyükşehirlerde birbiri ardına inşa edilen konut projelerinde konut üreticileri pazarlamada en büyük silah olarak örnek daireleri kullanıyorlar. Örnek daireler, alıcılara nasıl bir yaşama sahip olacaklarına dair somut örnekler veriyor ve daha kolay algılama imkanı sunuyor.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Bizimtepe Aydos’da örnek daireler ziyaretçilerini bekliyor!

Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından inşa edilen Bizimtepe Aydos projesinde sona yaklaşılıyor. Projede, az sayıda kalan daireler sahiplerini bekliyor.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de örnek daireler tanıtıldı!

TOKİ tarafından Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında hak sahipleri örnek daireleri inceledi. 5 bin 500 konutluk projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Mahall Bomonti Haziran 2019'da teslim!

Türkerler Holding imzası taşıyan Mahall Bomonti'de örnek daireler tanıtıldı. 350 milyon dolara inşa edilen projede daire teslimlerinin Haziran 2019'da gerçekleşmesi öngörülüyor.

örnek daireler nerede Haberi

örnek daireler nerede

İstanbul'un çeşitli lokasyonlarına konumlandırılan konut projeleri birçok hizmeti birarada sunuyor. Hal böyle olunca bu konut projelerinden daire almak isteyenlerinde sayısı hızla çoğalıyor. Ev almak isteyenlerin başvurduğu yöntem ise projenin örnek dairesine bakmak. Bu sayede konut alıcısı yaşamını sürdüreceği konut hakkında fikir sahibi oluabiliyor. Örnek daireler projedeki konutların özelliklerine göre birebir yapılarak, projeye olan ilginin de artmasını sağlıyor. Ev arayışında olanlar için İstanbul'daki konut projelerindeki örnek daireler ise şöyle; 




Stüdyo 24 örnek dairesi 

Stüdyo, 1+1 ya da 2+1 daire alma niyetinde olanlar Bahçeşehir Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin örnek dairesine bakabilirler. Cathay İleri Projeler imzasıyla yükseltilen projede toplam 489 konut...