20 / 04 / 2024

örnekköy Karşıyaka Stadı

örnekköy Karşıyaka Stadı

Stadın Yalı'daki sahile değil, Örnekköy'e yapılması gerektiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı H. Mutlu Akpınar, "Karşıyaka artık deplasmana gitmekten kurtulmalı. Stadyumun yapılması konusunda kararlıyız. Yer konusunda bazı itirazlarımız var" dedi

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar endişesi: Planlar gözden geçirilsin!

Karşıyaka Belediyesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin tamamını Örnekköy’ün ise bir bölümünü kapsayan imar planları tartışması sürüyor. Mahalleli plana itirazda bulundu.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 4. kentsel dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu.  20 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 167 milyon 528 bin 903 TL olarak belirlendi.

örnekköy Karşıyaka Stadı Haberi

örnekköy Karşıyaka Stadı


Karşıyaka'nın yeni Belediye Başkanı H.Mutlu Akpınar, Yalı'ya yapılacak stadyuma karşı çıktı Mazbatasını alarak göreve başlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret eden ilk kafile Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri oldu. Kulübün her zaman yanında olup desteğin süreceğini söyleyen Akpınar, stat konusunda da ısrarcı olacaklarını söyledi. Stadın Yalı'daki sahile değil, Örnekköy'e yapılması gerektiğini belirten Akpınar, "Karşıyaka artık deplasmana gitmekten kurtulmalı. Stadyumun yapılması konusunda kararlıyız. Yer konusunda bazı itirazlarımız var. 

Bunları güçlü şekilde dile getireceğiz. Sahile yapılacak stat projesi geleceği baltalar ve kentin dokusunu zedeler. Örnekköy'de yapılacak proje ise tam bir kompleks olacak. Bu konunun takipçisi olacağız ve projenin bir an önce başlaması için ısrar edeceğiz. Hükümet yetkilileri de bu konuda sağduyulu olmalı. Seçimler bitti, artık kazanan Karşıyaka olmalı. 

Spor Bakanlığı'nın da gereken...