20 / 04 / 2024

Örnekköy toki kuraları

Örnekköy toki kuraları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk etap binaları yükselmeye başladı. Örnekköy kentsel dönüşüm projesi 3. etabın kuraları çekildi.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Beykoz Örnekköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Örnekköy Mahallesi, 121 ada 13 parsel ve kadastral yolun üzerinde Eğitim Alanı yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Örnekköy toki kuraları Haberi

Örnekköy toki kuraları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 3. etabın kuraları çekildi. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekiminde Örnekköylüler, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Karabağlar ilçe sınırları içerisinde yer alan Uzundere'de 1. etap konutları hak sahiplerine veren ve 2. etabın temellerini atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy bölgesinde de temellerini attığı 1. ve 2. etap kura çekimlerinin ardından, uzlaşma görüşmelerinin sonuçlandığı 3. etap için de kura çekimini gerçekleştirdi. 

Batısında Örnekköy Deresi, kuzeyinde 7442 Sokak, doğusunda Baş Pehlivan Karaali Caddesi ve güneyinde 7505 ve 7414 sokaklar ile sınırlanan kentsel dönüşüm alanının 80 bin metrekare inşaat alanı bulunan 3. etap kapsamında, hak sahipleri 224 konut için noter huzurunda kura çekimini tamamladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi...