26 / 04 / 2024

Orta Anadolu Bölgesi tesisleri

Orta Anadolu Bölgesi tesisleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Ege Bölgesi'nde yüzde 154 arttı! Ev alacaklar dikkat! Deprem ve pandemi...

Ege Bölgesi'nde konut fiyatlarının yüzde 154'lere varan oranlarda yükseldiğinin altını çizen Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkul fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik dev proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Orta Anadolu'daki 5 ilde, 10 bin 16 konut satıldı!

Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de yılın ilk 6 aylık diliminde, 10 bin 16 konut satıldı. Orta Anadolu Bölgesi'ndeki 5 ilde bu yıl en çok konut satışı bin 953 adetle Mart ayında yapıldı.

Ali Şükrü Kahyaoğlu: Marmara'da dönüşüme odaklandık!

AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu, iç satışlarda ise Orta Anadolu Bölgesi'ndeki yeni yapılanma noktaları ile Marmara Bölgesi'ndeki kentsel dönüşüm projelerine odaklandıklarını işaret etti.

Doğu Anadolu Bölgesi'ne 21 milyar liralık yatırım yapılacak!

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi ve bir eylem planı yaptık. Bu eylem planımız 5 yıllık süreçte Doğu Anadolu Bölgesi'ne 21 milyar liralık yatırımı öngörüyor" dedi.

Kayseri'de konut ve arsa yatırımı yapılabilecek yerler!

Emlak İstasyonu Yıldız Emlak Broker'ı Mesut Yıldız, Bir sanayi kenti hüviyetine bürünen Kayseri, gayrimenkul açısından Orta Anadolu Bölgesi’nin en değerli illerinden birisi haline geldi.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Orta Anadolu Bölgesi tesisleri Haberi

Orta Anadolu Bölgesi tesisleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Bakan Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Yahyalı İlçesi'ndeki Kapuzbaşı Şelaleleri'ni gezerek burada yürütülen proje hakkında bilgi aldı. Eroğlu, ardından Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Emrah Karayel de katıldı. Bakan Eroğlu, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Eroğlu, şöyle dedi:


"Sabah gezdiğimiz Kapuzbaşı Şelaleleri'ne hayran kaldım. Çok güzel bir yer. Burada güzel çalışmalarımız var. Kayseri'deki bu güzellikleri ortaya çıkarıp şehri bir turizm merkezi haline getirmek istiyoruz. Kayseri'ye 11 tesisten bazılarının açılışını yapmak bazılarının ise...