19 / 04 / 2024

Ortadoğu Grubu projeleri

Ortadoğu Grubu projeleri

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un önemli merkezlerinde hayata geçireceği projeleri için ön talep toplamaya başladı.Eyüp ve Kağıthane projeleri için başvurular www.2proje.com adresinden yapılıyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, inşa ettiği konut projelerinin arasına iki yeni projeyi daha ekledi. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep süreci başladı.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde 222 adet, Mod İstanbul projesinde ise 110 adet konut yer alıyor...

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman fiyat!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Resim İstanbul Orman projesinde ödeme planı kapsamında kişiye özel ödeme seçenekleri ve sürpriz indirimler sunuluyor...

Yalova Termal Palace Ortadoğu'dan büyük ilgi görüyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Ortadoğu Grup Resim İstanbul 2015'e özel ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Ortadoğu Grup Resim İstanbul 2015'e özel ödeme planı mevcut. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 118 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Kaya Safety, Ortadoğu ve Afrika pazarında planlı büyüyecek!

Ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak.

Ortadoğu Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin 750 TL'ye çatı dubleksi 2+1! Mart'ta teslim!

Daire teslimlerinin bu yılın Mart ayında yapılacağı Ortadoğu Merkez Zekeriyaköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon çatı dubleksi dairelerin fiyatları 733 bin 750 TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

1971 yılında Atatürk Havalimanı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük Havalimanı olacakmış!

1971 yılında Atatürk Havalimanı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük havalimanı olacak şekilde planlanarak inşa ediliyormuş. 340 bin metrekarelik saha üzerinde, iki üniteden meydana gelecekmiş ve bir buçuk milyara mal olacakmış.

Ortadoğu Grubu projeleri Haberi

Ortadoğu Grubu projeleri

Gelişen teknoloji, atıkların enerjiye dönüştürülmesini bugün büyük bir endüstri haline getirdi. Bu konuda Türkiye yolun başında olsa da, önemli çalışmalar yapanlar da var. Çöp gazından elektrik üretiminde Avrupa’nın en büyük tesislerinden birine sahip olan Ortadoğu Enerji bunlardan biri. Halen bu tür 4 santralleriyle 58 megavatlık (MW) kurulu güce ulaştıklarını vurgulayan İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, bu tesislerde ürettikleri elektrikle 266 bin 500 konutun enerji ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. Gür ayrıca, karbondioksite göre 21 kat daha zararlı olan metan gazının neden olduğu sera gazı etkisinin de önüne geçildiğini vurguladı. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki tüm çöplerin toplanması halinde, 2016 yılı için çöp gazından elektrik üretim potansiyeli yaklaşık 2 milyar kilovatsaattir (kWh). Hayvansal atıkların potansiyeli ise yıllık 5,5 milyar kWh. Buna tarımsal...