20 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Mod İstanbul - Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.



Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Ortadoğu Grup, Ön talep yapmaktaki amaçlarının daire satın almak isteyen kişilerin istediği daireyi en uygun fiyatlara alabilmelerin sağlamak olduğunu bildirdiler.


Kağıthane’de yapımına başlanacak  ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alana ayrılan projede açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, oyun parkı, kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark avantajlarıyla yaşamı kolaylaştıracak pek çok imkanı bir arada sunuyor.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu ‘Mod İstanbul’, Belgrad Ormanı’na karşı manzarasıyla da öne çıkıyor.   


Eyüp’te inşa edilecek olan ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari alandan oluşuyor. Yapımı devam eden Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu’nun hemen yanındaki merkezi konumuyla ulaşım avantajı sağlayan ve 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ bölgeye yeni bir silüet kazandırmaya hazırlanıyor. Yüzde 73’lük bölümü yeşil ve açık alana ayrılan projede, açık hava oyun parkları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik sistemi bulunuyor. 


www.2proje.com


projeye sor



Geri Dön