19 / 04 / 2024

ortadoğunun en büyük kongre merkezi

ortadoğunun en büyük kongre merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ortadoğu'nun en büyük kongre ve sergi merkezini hayata geçiriyor.Kongre merkezinde sona yaklaşıldı.

Avrupa'nın en büyük kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor!

Tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlanan Expo 2016 Antalya organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi tarlası Kayseri'de!

Kayseri Birinci OSB, Türkiye ve Ortadoğu'nun en büyük güneş enerjisi tarlasını hizmete soktu. Tesis, OSB Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluğundaki elektrik tüketimini 25- 30 yıl süreyle karşılayacak.

TAV İnşaat havaalanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi oldu!

Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nde üstlendiği havalimanı projeleriyle öne çıkan TAV İnşaat 1 milyar 245 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük şirketi oldu...

1971 yılında Atatürk Havalimanı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük Havalimanı olacakmış!

1971 yılında Atatürk Havalimanı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük havalimanı olacak şekilde planlanarak inşa ediliyormuş. 340 bin metrekarelik saha üzerinde, iki üniteden meydana gelecekmiş ve bir buçuk milyara mal olacakmış.

Ortadoğu'nun en büyük oteli Encum Hotel açıldı!

Ortadoğu'nun en büyük oteli Encum (Anjum) Hotel, Hac ve Umre ziyaretçilerini ağırlamak üzere Mekke'de açıldı. Otelde 1.743 oda ya da süit daire bulunuyor...

Adana'da Ortadoğu’nun en büyük müze kompleksi kuruluyor!

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

İran, Ortadoğu'nun en büyük doğalgaz depolama tesisini açtı!

Horasan Rezevi eyaleti sınırları içinde inşa edilen ve Ortadoğu'nun en büyük sıvılaştırılmış doğalgaz depolama tesisi olduğu belirtilen “Şurice D” tesisi, İran Enerji Bakanı Bicen Namdar Zengene’nin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Mekke'nin en büyük rezidansı Hacer Tower'a rekor talep!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı...

Eskişehir’in en büyük seramik showroom’u hizmete açıldı!

Gökay Seramik, Eskişehir’in en büyük seramik showroom’unun kapılarını 18 Nisan Cuma günü NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla açtı.

En büyük LG Shop, Diyarbakır’a açıldı!

Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Fırat Bulvarı'nda Er-Pa A.Ş tarafından açılan LG Shop'un açılışına LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO'su Mr Kevin CHA, LG Türkiye Genel Müdürü Mr. Calvin CHO katıldılar.

Nuhoğlu İnşaat, Ortadoğu'nun en büyük akvaryumunu yapacak!

Dünyanın tüm denizlerinden 1.500 balık türünü içinde barındıran 'İstanbul Akvaryum'un da sahibi olan Nuhoğlu İnşaat, Ortadoğu' ya 'en büyük' akvaryumu kurmak üzere kolları sıvadı...

Gökhan Erel: Ytong'un en büyük tesisi Türkiye’de olacak!

Bu yıl kuruluşunun 50’nci yılını kutlayan Ytong, dünyanın en büyük Ytong fabrikası olmayı hedefliyor...

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

ortadoğunun en büyük kongre merkezi Haberi

ortadoğunun en büyük kongre merkezi

Aynı anda 6 bin kişinin toplantı yapacağı Kongre Merkezi'nin projesi tamamlandı, ihale aşamasına gelindi. Dün mecliste gündeme gelen, imar değişikliği ile Özgürlük Mahallesi'nde (TEDAŞ'ın yanına yapılan)  yapılacak kongre merkezinin, nazım ve uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi.


BÖLGEYE DE HİZMET VERECEK

Kongre merkeziyle ilgili büyükşehir belediye meclis toplantısında bilgi veren Osman Toprak, projenin tamamlandığını, ihale aşamasına gelindiğini söyledi. Uluslararası kongre ve sergi merkezinin Ortadoğu'nun en büyüğü olacağını söyleyen Toprak, "Kongre merkezinde tek bir salon 220 kişi kapasiteli. Aynı anda 6 bin kişi toplantı yapabilecek. Ciddi bir ihtiyaçtı. Hem Gaziantep, hem de bölgeye hizmet verecek" diye konuştu. Kongre merkezinde sona yaklaşıldı.


Gaziantep...