29 / 03 / 2024

ortak alınan evde kredi

ortak alınan evde kredi

Yapı Kredi Bankası Türkiye'nin en ilginç mortgage kredilerinden birisini yeni ürünü olarak çıkarttı. Yeni üüründe iki kişi ortaklaşa tek ev alabilecek. İlginç kredinin detaylarını öğrenmek için tıklayın!

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaşlarına Temmuz ayında yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, ortak çalışma yapılması gerektiğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Kadroya alınan taşeron işçiler için emsal karar! Tazminat ve izin alacakları bu şekilde hesaplanacak!

2018 yılında kadroya alınan taşeron işçilerinin ihbar ve kıdem tazminatı ile yıllık izin alacaklarının hesaplanması konusunda taşeronluk dönemindeki çalışma sürelerinin de dikkate alınması gerektiği kararına vardı.

Deprem endişesi harekete geçirdi! Satın alınan evin satışı iptal edilir mi?

Depremin ardından vatandaşlar oturdukları dairenin depreme dayanıksız olduğunu düşünerek daha güvenli dairelere geçiş yapıyor. Uzmanların deprem uyarıları peş peşe gelirken, ev sahipleri de satın alınmış ya da kiralanmış konutta fesih hakkı olur mu, satın alınan evin satışı ya da tapusu iptal edilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

Bakan Nebati, gıda ve enerji fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı!

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

Satın alınan evde kiracı varsa bu durumda ne olur?

Kişi bir ev satın aldığında birçok konu ile birden uğraşmak ve bazı problemleri çözmek zorunda kalabilir. Ancak eğer alınan evde bir kiracı oturuyorsa ve ev sahibi evine hemen taşınmak istiyorsa asıl büyük sorun burada bulunur. Peki, satın alınan evde kiracı varsa bu durumda ne olur? İşte yanıtı…

Tapudan alınan randevu kaç gün geçerli?

Tapuda yapılacak tüm işlemler için randevu alınması gerekiyor. Kimi zaman alınan randevulara vaktinde gidilemiyor. Peki, tapudan alınan randevu kaç gün geçerli?

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

İhale ile alınan taşınmazın tescili!

İhale ile bir gayrimenkul satın alan kimseler tapu dairesinde tescil işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte ihale ile alınan taşınmazın tescili işlemleri...

Müteahhitten alınan evin tapu masrafı 2022 ne kadar?

Müteahhitten konut ya da işyeri satın alma sürecinde olanlar tapuda ödeyeceği masrafları önceden hesaplamak istiyor. Peki, müteahhitten alınan evin tapu masrafı 2022 ne kadar?

Kredi ile alınan evin tapu masrafı 2022 ne kadar?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kredili alınması durumunda ne kadar tapu harcı ödeneceği merak ediliyor. Peki, kredi ile alınan evin tapu masrafı 2022 ne kadar?

Evliyken alınan gayrimenkulün paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evliyken alınan gayrimenkulün eşe ve çocuklara paylaşımının nasıl olacağını kaleme aldı.

ortak alınan evde kredi Haberi

ortak alınan evde kredi



Yapı Kredi Bankası, yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyenler ya da tek başına ev alma imkanı olmayanlar için "Ev Beraber Mortgage" adlı yeni bir ürün geliştirdi.


Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ürünle 2 kişi, ortak sahip olacakları konut için yine ortak olarak konut kredisi talep edebilecek, taksitlerini gelirleri veya tapudaki hisse paylarına paralel oranda ortak ödeyebilecekler. Kişiler, başvuruları değerlendirildikten sonra ortak bir ödeme planı ile 3-240 ay vadelerde konut kredisi...