29 / 03 / 2024

ortakent adabükü villaları

ortakent adabükü villaları

Bodrum Adabükü Villaları denize sıfır konumda yükseliyor, metrekare birim fiyatının 5 bin 500 Euro olarak belirlendiği Adabükü Villaları 'nın anahtar teslimlerinin Haziran 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

La Mia Casa Ulupelit projesinde, peşine indirim ve vade seçenekleriyle villa satışları devam ediyor. Peki La Mia Casa Ulupelit'te villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Pandemide patladı! Şimdilerin en popüler konaklama yolu: İşte fiyatları

Pandemi sonrası kiralık villalar resmen yeni bir sektör oldu. Antalya'da kişi sayısına ve konseptlerine göre 7 günlük fiyatları 17 bin ile 200 bin lira arasında değişen lüks villalar, yaz sezonunda yoğunluk yaşıyor. İşte tüm detaylar...

Deniz manzaralı Kadık Villaları'nda son 4+1 satışta!

Polat Global imzasıyla inşa edilen Kadık Villaları'nın satışı devam ediyor. Toplam 44 adet villanın yer aldığı projenin tüm detayları belli oldu.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kiralık villalarda en çok hangi bölgeler tercih ediliyor?

2021'de tatil trendleri değişti. Otelleri odaklarından çıkaran yerli turistler, kiralık villaları, çadır ve karavan tatillerine yöneldi. Bu tatil seçeneklerinde de fiyatlar tavan yaptı.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Yazlık ev sahipleri çıldırdı!

Yaz aylarını kalabalıktan uzakta geçirmek isteyenlerin kesenin ağzını açması gerekiyor. Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi tatil bölgelerinde 3-4 aylık villaların kiraları 400 bin liraya kadar çıkıyor.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Bodrum Milli Emlak'tan 22.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent, Gökçebel, Türkbükü ve Konacık mahallelerinde yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 933 bin 502 TL'ye satıyor.

ortakent adabükü villaları Haberi

ortakent adabükü villaları


Bodrum Ortakent bölgesinde MM Proje imzasıyla 26 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Bodrum Adabükü Villaları 21 villadan meydana geliyor.


Adabükü Villaları 'nda yer alan villalar 420 metrekare ve 510 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Denize sıfır konumda yer alan Adabükü Villaları 'ndan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 Euro olarak belirlendi.


Adabükü Villaları 'nda fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, buhar odası ve tenis kortu gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Telefon: (216) 651 77 30

Web adresi: http://www.mmproje.com.tr/

Ceren...