20 / 04 / 2024

ortakent yaka evleri

ortakent yaka evleri

Geleneksel taş ev mimarisini modern yapı teknikleriyle birleştiren Yaka Evleri, yaz-kış oturabileceğiniz, kendinizi Bodrum'un merkezinde, sakin ve huzurlu hissedeceğiniz bir anlayışla inşa ediliyor. Fiyatlar 160 bin Euro ile 350 bin Euro arasında...

Karşıyaka'daki 5 eğik bina tahliye edilecek!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı bölgesinde yatık duran ve depreme dayanıklı olmadığı raporlanan binalar için valiliğin tahliye tebligatı göndermesiyle 5 binada bulunan bazı mülk sahiplerinin evleri boşaltılıyor.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Kadıköy İki Yaka Fikirtepe ev fiyatları!

Kadıköy İki Yaka Fikirtepe ev fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 25 katlı iki blok şeklinde yükselen Kadıköy İki Yaka Fikirtepe Evleri'nin 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Bahçe Yaka projesi 317 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi!

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi 2 milyon 635 bin TL'den başlıyor. Yeşil Yaka Evleri'nde ilk etap bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

Ortakent Ariva Yaka 2 ödeme şekli!

Bu yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Ortakent Ariva Yaka 2 projesinde her ev için iki araçlık otopark, site önünden toplu ulaşım imkanı sunuluyor...

Ortakent Ariva Yaka 2 fiyat!

Bodrum Ortakent-Yakaköy bölgesinde hayata geçirilen Ortakent Ariva Yaka 2 projesinde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Ortakent Ariva Yaka 2 fiyat...

ortakent yaka evleri Haberi

ortakent yaka evleri

Bodrum’da  daha önce başka  butik projelere imza atan Mimar Ebru Erol ve uzun yıllar yurtdışında büyük projelerde görev alan Mühendis Ömer İçinsel’in gerçekleştirdiği “Bodrum Yaka Evleri”nde örnek evler tamamlandı.  


Bodrum Yaka Evleri'nde fiyatlar 160 bin Euro ile 350 bin Euro arasında değişiyor.

Bodrum Yarımadası’nın merkezinde, Ortakent – Yahşi Belediyesi sınırları içinde yer alan YAKA EVLERİ’nin en önemli özelliği, geleneksel mimariyi modern yapım teknikleriyle birleştiriyor olması.  Yüksek standartlı, sağlıklı, estetik değerleri yüksek ve konforlu bir yaşam alanı yaratan YAKA EVLERİ, alıcıları için de gün geçtikçe kıymetlenen yatırım olanakları  yaratıyor.  Projenin mimarı olan Ebru Erol, daha önce çok özel bir proje olan  YARBASAN TAŞ EVLERİ’ni (www.yarbasanevleri.com) tasarlamıştı.  

Sınırlı sayıda yapılacak olan YAKA EVLERİ,...