26 / 04 / 2024

osb vergileri 2016

osb vergileri 2016

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki (OSB) emlak vergisi maliyetlerinin azaltılması için bir çalışma yapıldığını aktardı. Ağbal, gecikme faizi oranlarıyla ilgili bir düzenleme üzerinde de çalışacaklarını kaydetti.

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman OSB kura sonucu 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman OSB çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Vergi takvimi Aralık 2016!

Gelir İdaresi Başkanlığı vergi takvimi kapsamında hangi vergileri hangi tarih aralıklarında ödenmesi gerektiğini açıklıyor. Bu takvim aylık olarak yayımlanıyor. İşte vergi takvimi Aralık 2016..

Sinop-Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı için acele kamulaştırma!

2016/9420 sayılı Sinop/Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Sinop İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Vergi takvimi Temmuz 2016!

Vergi mükellefleri, hangi vergileri ne zaman ve ne kadar süre içerisinde ödemesi gerektiğini GİB tarafından açıklanan vergi takviminde görebiliyor. İşte vergi takvimi Temmuz 2016..

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Gayrimenkul sahipleri Mayıs ayında hangi vergileri ödeyecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı her ay hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini vergi takvimi dahilinde açıklıyor. Peki, Mayıs ayında gayrimenkul sahipleri hangi vergileri ödeyecek? İşte vergi takvimi Mayıs 2016..

Vergi takvimi Mayıs 2016!

Gelir İdaresi Başkanlığı her ay hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini vergi takvimi dahilinde açıklıyor. Peki, Mayıs ayında gayrimenkul sahipleri hangi vergileri ödeyecek? İşte vergi takvimi Mayıs 2016..

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

osb vergileri 2016 Haberi

osb vergileri 2016

İSTANBUL Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı 'na katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV iadesinden vergi borcuna yönelik birçok konuda yeni çalışma yapıldığı müjdesini verdi. Vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili bir çalışma yürüttüklerini belirten Ağbal, sicili temiz ve zora düşmüş mükellefe, kötü gününde vergiler konusunda destek olmak istediklerini kaydetti. 


VERGİ İNCELEME SÜRESİNİ 3 YILA ÇEKİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİM

MALİYE Bakanı Naci Ağbal. birçok konuda yeni düzenleme çalışması yapıldığı müjdesini de verdi. Maden/tas sektöründe yatırım indirimi konusunda bir çalışma yapıldığını aktaran Ağbal, emisyona dayalı vergilendirme konusunda çalışma bulunduğunu söyledi. Ağbal vergi inceleme zaman asımı sürelerinin kısaltılması gerektiğini belirterek, "Beş yıllık süre uzun bir süre kesin olmamakla beraber 'bu vergi inceleme süresini 5 yıldan 3 yıla çekebilir miyiz?' diye arkadaşlara bir çalışma yapın...