25 / 04 / 2024

Osman Avcıl kentsel dönüşüm

Osman Avcıl kentsel dönüşüm

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ’da kentsel dönüşüm konusunda açıklama yaptı. Avcıl: "Elazığ’da kentsel dönüşüme giren mahallerin Elazığ’daki kentsel dönüşümün hızlanması adına önemli bir gelişme oldu." dedi.

Elazığ'da kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

Elazığ inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl kentsel dönüşümün Elazığ'da hızlı bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı. Avcıl kentsel dönüşümün can güvenliği olduğunun ve rant hesaplarının bir kenara bırakılmasını istedi.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

Son dakika: Marmara Denizi ve boğazlarda yarından itibaren hamsi avcılığı yasaklanıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, yarından itibaren hamsi avcılığının Marmara Denizi ile boğazlarda durdurulacağını açıkladı. Karar ile ekosistemin korunması ve gelecek sezonda balıkçılara daha fazla ekonomik katkı sağlanması amaçlanıyor.

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Anayasa Mahkemesi'nden emsal kentsel dönüşüm kararı!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında, 3'te 2 çoğunlukla verilen yenileme ve yıkım kararı, Anayasa Mahkemesi'nden geçemedi. Yüksek Mahkeme tarafından Bağdat Caddesi'ndeki projede azınlık olan iki hissedarın, hak ettiklerinin verilmediği iddiasıyla bulunduğu bireysel başvuruda haklı gördü.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Osman Avcıl kentsel dönüşüm Haberi

Osman Avcıl kentsel dönüşüm

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, “Kentsel dönüşümün can güvenliğinin yanı sıra birden fazla ayağı var” diyerek önemli bir konuyu gündeme getirdi.


Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, “Elazığ Belediyesinin Gümüşkavak Mahallesini de kentsel dönüşüme almasıyla Elazığ’da kentsel dönüşüm konusunun gündeme daha yoğun bir şekilde girdi. Elazığ’da kentsel dönüşüme giren mahallerin Elazığ’daki kentsel dönüşümün hızlanması adına önemli bir gelişme oldu. Bu anlamda Elazığ Belediyesinin bu konudaki duyarlılığına teşekkür ederim.  Ancak bu dönüşümleri yaparken mahalle sakinlerinin örf adet yapılarının da unutulmaması gerekiyor. Kentsel dönüşümün can güvenliğinin yanı sıra birden fazla ayağı var” dedi.


AVCIL ELAZIĞ'IN İLK KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANI OLDU


Bu önemli dönüşümlerinde uzmanlar eliyle yapılması gerektiğine değinen Osman Avcıl Halkımıza ve müteahhitlere daha profesyonel yardımda bulunmak, Müteahhitler Derneği başkanlığına halk...