11 / 05 / 2024

Osman Elmas

Osman Elmas

Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Elmas, Yusuf Kenan Tiryaki, Mustafa Öztürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Osman Nuri Dilek: Karşıyaka Devlet Hastanesi arsasını takas edebiliriz!

Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin arsasını, Karşıyaka Belediyesi'nin vereceği bir arsa ile takas etmek istediklerini söyledi.

Muzaffer Elmas: Binalara güvensizlik deprem sırasında kaçışmaya yol açıyor!

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, halkın binalara güvensizliğinin depremde kaçışmaya yol açtığını belirterek, Ege Denizi'ndeki gibi depremlerde insanların bulundukları binalarda sakince sarsıntının geçmesini beklemeleri gerektiğini bildirdi.

Osman Bektaş: İstanbul'daki deprem riski azalmış olabilir!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, Ege Denizi'ndeki depremin, İstanbul'un deprem tehlikesi ve deprem riskinin yeniden değerlendirilmesini gerekli kıldığını bildirdi.

Osman Boyner: Çin’le artan cari açık turist çekerek kapatılabilir!

Türkiye’nin Çin ile büyük bir cari açık problemi olduğunu söyleyen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Boyner, “Bu cari açık yatırım ve turist çekilerek kapatılabilir. Çin’in geçen sene yurtdışına yaptığı yatırım tutarı 90 milyar dolar” dedi.

Osman Bektaş: Ege Denizi depremi ezber bozan iki depremden biri!

Osman Bektaş, 17 Ağustos depreminden sonra yaşanan 12 Kasım 1999 Düzce depremi ve Gökçeada yakınlarındaki son depreminin Marmara Bölgesi'nde depremin doğudan batıya "göç ettiği" ezberini bozan iki deprem olduğunu savundu.

Osman Kaymak kimdir?

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tunceli Valiliği’ne atandı. Peki Yeni Tunceli Valisi Osman Kaymak kimdir? İşte Osman Kaymak..

Osman Gürgün: Hedefimiz turizmi 12 aya çıkarmak!

Muğla’nın Türkiye’nin son dönemlerde yıldızı parlayan illerin başında geldiğini anlatan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Yaptığımız yatırımlarla çağdaş bir kent yarattık. Şimdi hedefimiz turizmi 12 aya çıkarmak” dedi.

Osman Gürün: Yaptığımız yatırımlarla çağdaş bir kent yarattık!

Muğla’nın Türkiye’nin son dönemlerde yıldızı parlayan illerin başında geldiğini anlatan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Yaptığımız yatırımlarla çağdaş bir kent yarattık. Şimdi hedefimiz turizmi 12 aya çıkarmak” dedi.

Osman Ayık: Turizm sektöründe yüzler gülüyor!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turizm sektörünün 2014'ten umutlu olduğunu söyledi. Erken rezervasyonda hedef 10 milyon tatilsever olarak belirlendi.

Osman Ayık: Antalya'ya gelen Ukraynalı turist sayısı yüzde 19,4 düştü!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık "Bu yıl Ukrayna pazarında yaşanacak turist kaybının İsrail, İran ve Ortadoğu pazarından gelecek ziyaretçiyle telafi edilmesini bekliyoruz" dedi.

Altan Elmas: Konutta balon diye Türkiye'yi patlatmak istediler!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas'la yaptığı röportaja yer verdi. Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas "Konutta balon yok. Aslında patlatılmak istenen şey Türkiye" dedi...

Çetin Osman Budak'ın gündeminde alternatif turizm var!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ( TÜRSAB ) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu yeni Yönetimi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Başkanı Çetin Osman Budak'ı makamında ziyaret etti.

Osman Elmas Haberi

Osman Elmas

Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Elmas, Yusuf Kenan Tiryaki, Mustafa Öztürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta kuruldu. 


Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapar. 2 Resmi ve özel inşaatlar yapar. 3 Şirket ahşap yarı ahşap ve betonarme, bilumum prefabrik ve çelik inşaat, toplu konut, özel konut ve her türlü devlet inşaatları yapar. Kat karşılığı veya kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlar. 4 Sanayi, enerji, baraj ve göletler, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapar. Gerektiğinde yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kuruluşlarla inşaat tesisat bakım onarım ve konusu ile ilgili...