12 / 12 / 2025

Osman Ferzan Kırhan

Osman Ferzan Kırhan

Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi, Osman Ferzan Kırhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi'nde kuruldu.

Sındırgı depremleri vites yükseltti! Prof. Dr. Osman Bektaş uyarıyor! 5 saat içinde iki büyük deprem, dikkat!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, sosyal medya hesabından Sındırgı ile ilgili 5 saat içinde iki büyük deprem medyana geldiğini söyleyerek değerlendirdi.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'un deprem riski 7'den büyük, tehlikesi 7'den küçük!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, olası büyük İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bektaş, 'asıl kritik nokta depremin büyüklüğü değil hazırlığın düzeyi” ifadesini kullandı. 

Amiral Osman Paşa Köşkü beş yıl aradan sonra tekrar satılığa çıkarıldı! İşte dudak uçuklatan fiyatı

Üsküdar’da boğaz manzaralı 100 yıllık Amiral Osman Paşa köşkü 5 yıl aradan sonra 750 milyon liraya tekrar satışa çıkarıldı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Marmara depremi açıklaması: Şiddeti 7'den küçük...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş olası Marmara depremini sosyal medya hesabından değerlendirdi. Bektaş, Orta Marmara fayının derin kilitli olduğunu söyleyerek, depremin 7'den küçük olacağını açıkladı.

'Sındırgı deprem fırtınası' diyen Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Balıkesir uyarısı! Daha büyük depremler olabilir!

'Sındırgı deprem fırtınası' diyen Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Balıkesir için uyarı geldi. Bektaş, daha büyük depremlerin olabileceğini açıkladı. 

Grok ile deprem uzmanı Osman Bektaş'tan büyük kapışma! Marmara depremi 7'den büyük mü yoksa küçük mü olacak?

Prof. Dr. Osman Bektaş, Silivri'deki 6,2 şiddetindeki depremden sonra yapay zeka Grok'a beklenen büyük Marmara depreminin şiddetini sordu. Grok 7,5 şiddetinde deprem olacağını söyledi fakat Bektaş bunun doğru olmadığını ispatladı. İşte ayrıntılar...

Deprem Bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş uyardı: Gökçeada depremselliği Yunanistan’a doğru kayıyor!

Deprem Bilimci  Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Gökçeada depremselliğinin Yunanistan’a doğru kaydığını belirtti.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbullu 7’den küçük depreme alışmalıdır!

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “İstanbullu 7’den küçük depreme alışmalıdır” dedi.

Deprem bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş’tan yeni uyarı: Ege deprem kümesine dikkat!

Prof. Dr. Osman Bektaş, yaptığı paylaşımda Ege deprem kümesinin Batıda İzmir- Manisa, Doğuda Afyon-İsparta, Kuzeyde Kütahya, Güneyde Muğlaya doğru genişleme eğilimi gösterdiğini söyledi.

Prof. Dr. Osman Bektaş’tan Marmara açıklaması: Olası bir deprem 7’den küçük olmalıdır!

23 Nisan’da meydana gelen 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da yaptığı açıklamada olası bir depremin 7’den küçük olması gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan 23 Nisan depremiyle ilgili çarpıcı açıklama! Büyük deprem ne zaman olacak?

ABD'li jeofizikçi Tom Parsons'ın  İstanbul'da 30 yıl içinde 7'den büyük deprem meydana geleceğini açıklamasının ardından deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş'tan açıklama geldi.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı: Ana marmara fayı neden M7’den büyük deprem üretemez?

23 Nisan’daki 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da ana marmara fayının neden M7’den büyük deprem üretemeyeceğini açıkladı.

Prof. Dr. Osman Bektaş: Ana Marmara Fayı 1912-1963 1999 depremiyle doğuya doğru kırılmıştır!

Prof. Dr. Osman Bektaş resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Ana Marmara Fayı 1912-1963 1999 depremiyle doğuya doğru kırılmıştır.” dedi.

Osman Ferzan Kırhan Haberi

Osman Ferzan Kırhan

Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi, Osman Ferzan Kırhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi'nde kuruldu.


Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi iş konusu; a. İç ve dış turistik seyahat acenteliği, rehberlik, otelcilik, turizm organizasyonu gibi işler yapmak. b.Turistik oteller, moteller, pansiyonlar, kamp yerleri, yat, karavan, tatil köyleri tesis ve inşa ettirmek, satın almak, üçüncü kişilere kiralamak, üçüncü kişilerden kiralamak ve turizm işletmeciliği yapmak. e. Yerli ve yabancı turistler için dağcılık kayak ve av gibi sportif organizasyonlar yapmak. d.Yerli ve yabancı turistler için yurt içi ve yurt dışı geziler tertiplemek. e.Kara, deniz, ve hava nakil vasıtaları kiralamak, işletmek, satın almak, satmak, ve kiraya vermek. f.Yerli yabancı kara, hava, ve...