26 / 04 / 2024

Osman Kızak

Osman Kızak

Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak, Yapı Kredi Plaza'da kuruldu.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek sıraladı: Büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? Bu sefer ters köşe...

Prof. Dr. Osman Bektaş, beklenen İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve herkesi şaşırttı. Peki büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? İşte ayrıntılar...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklifi Özak GYO verdi. İşte tüm ayrıntılarıyla Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köse tarafından kuruldu.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Özak GYO, 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Özak GYO, 2021 yılında Özak Göktürk projesinde yaklaşık 323 milyon TL+KDV, Hayat Tepe projesinde ise yaklaşık 3,9 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi gerçekleştir

Osman Dilek'ten Elazığ'daki yıkımlarla ilgili yeni iddia!

Elazığ İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Osman Dilek, Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalar nedeniyle kamu zararına neden olduğu belirtildi.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Arsa satışından kazandığı parayı böyle kaptırdı!

Bursa'da bir inşaat firması sahibi olan Osman K. isimli vatandaş, arsa satışından kazandığı 1 milyon 600 bin lirayı bankaya getirirken Kolombiyalı 3 kişi tarafından soyuldu. Soyguncuların yöntemi ise görenleri şaşkına çevirdi. 

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Osman Kızak Haberi

Osman Kızak


Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Topaç Madencilik Limited Şirketi iş konusu; 1- Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, üretilmesi, işletilmesi,satılması, satın alınması,kiralanması, kiraya verilmesi, ithalini, ihracını ve ticaretini yapmak. 2- Konusu ile ilgili Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden ve maden cevheri ve bunların türevleri ile mermer, taş, kireç, kum, kil, kömür ocakları işletmeciliğini yapmak. 4- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile...