19 / 04 / 2024

Osman Koçaş

Osman Koçaş

Kahramanmaraş'ta usulsüz kullanıldığı belirlenen 1 milyon metrekare devlet arazisi mercek altına alındı

Ünlü profesörden o bölge için yeni uyarı geldi: Deprem tehlikesi arttı!

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana deprem sonrası KTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş'tan çarpıcı bir uyarı geldi. Prof. Dr. Osman Bektaş açıklamasında Ege'de deprem tehlikesinin arttığını söyledi.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Osaş Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osaş Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akşaş tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Garanti BBVA faizsiz kredi dağıtıyor! Duyanlar koşa koşa şubelere gidiyor!

Bankalar yeni müşterilerine özel faizsiz kredi olanağı sağlıyor. 2023 yılı itibarıyla Garanti BBVA’dan yeni müşteri olanlara uygulanacak kredi ve taksitli avans kampanyası duyuruldu. İşte detaylar...

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve Osman Koç ortaklığında kuruldu.

ŞOK marketlerde dev indirim! Duyan koşa koşa gidiyor

Son zamanlarda market alışverişi vatandaşın cebini fazlasıyla yakmaya başladı. ŞOK marketlerde ise 27 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında kahve fiyatları indirimli olacak.

Kalamış Yat Limanı Birleşik Arap Emirlikleri'nin radarında!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Kalamış Yat Limanı'nı ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin projeye olan ilgisini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Kalamış’ta Koç’a vize çıkmadı, BAE radara aldı' başlıklı yazısı...

Kalamış Yat Limanı'nın Koç’a devrine onay!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesi resmen Koç Holding bağlı ortaklığı Tek-Art'ın oldu.

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Esam Osman M.A tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Amiral Osman Paşa Köşkü 100 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Üsküdar Sultantepe’de Osmanlı Filosu komutanı Amiral Osman Paşa tarafından 1800’lü yıllarda inşa ettirilen Amiral Osman Paşa Köşkü 100 milyon TL'ye satılıyor...

Osman Koçaş Haberi

Osman Koçaş

Kahramanmaraş Defterdarı Osman Koçaş, il genelinde işgal edilen 1 milyon metrekare devlet arazisinin tespit edildiğini ve bundan da ecrimisil yöntemiyle yaklaşık 1 milyon TL gelir beklediklerini açıkladı.

Koçaş, düzenlediği basın toplantısında, 1 Ağustos´tan itibaren yürürlüğe giren 6009 sayılı hazine taşınmazları ile ilgili bilgi verdi. Koçaş, hazine taşınmazlarının rasyonel bir şekilde yönetilerek günün koşullarına göre ekonomiye kazandırmak istediklerini ifade etti.

Son yapılan değişikliğin önemine vurgu yapan Koçaş, şunları kaydetti: "Devletin özel mülkiyetinde veya tasarrufu altında bulunan taşınmaz malların işgal edilmesi halinde belirlenecek takdir komisyonu ile ecrimisil ücreti alınmaktadır. Bu ücret daha önce geriye dönük 10 yılı kapsarken yeni düzenleme ile bu 5 yıla indirilmiştir. Ayrıca ecrimisile itiraz edilmemesi halinde ise yüzde 20, peşin ödenmesi halinde ise ayrıca yüzde 5 indirim uygulaması getirilmiştir....