18 / 04 / 2024

Osman Özberk

Osman Özberk

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkan Yardımcısı Özberk: "Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hem cari açığın azalmasını hem de enerji bağımsızlığımızı elde etmemizi sağlayacaktır"

İskenderun Belediye İmar Komisyon üyesi İlhan Osman Mesçi oldu!

İskenderun Belediye Meclisi dün Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan oylama neticesinde İlhan Osman Mesçi Belediye İmar Komisyon üyesi olarak seçildi.

Osman Avcıl: İnşaat bittikten 1-2 yıl sonra, konutun değeri artar!

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulun satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır." dedi..

Osman Avcıl: Gayrimenkul satışlarında değeri belirleyecek kuruma ihtiyaç var!

Kısa adı ELMÜTDER olan Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulün satışı aşamasında emlak değerini belirleyecek bir kuruma ihtiyaç var" dedi...

Osman Genç: Şehirlerimizi doğru inşa etmeliyiz!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğine işaret ederek, "Eğer şehrimizin kimliğini ortaya çıkarıp, çevre bilinci ile doğru bir mekansal planlama yaparsak geleceğimizi kurtarırız." dedi..

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Çakır kimdir?

Erzurum İspir Belediye Başkanı Osman Çakır kimdir? Osman Çakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Çakır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Çakır...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Yüksek Mimar Emre Özberk minyatür bahçeler yapıyor!

Yüksek mimar çift Emre ve Ayşegül Özberk minyatür bahçe sevdaları için mesleklerini bile bıraktı. Evlerinin bir odasını atölyeye dönüştüren çiftin sanat eserini aratmayan bahçeleri, New York Times'da haber oldu.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Özberk Haberi

Osman Özberk

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkan Yardımcısı Osman Özberk, "Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hem cari açığın azalmasını hem de enerji bağımsızlığımızı elde etmemizi sağlayacaktır" dedi.


Solarturk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı da olan Özberk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1992'de Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde kurulan GÜNDER'in, Türkiye'de güneş enerjisi sistemlerinin üretimi ve kullanımının  yaygınlaştırılması amacıyla çalışmalar yaptığını söyledi.


Güneş enerjisi ve diğer yenilenebilir enerji kaynaklarının sadece Türkiye'nin değil dünyanın gündeminde olduğunu vurgulayan Özberk, "Türkiye, Avrupa'da İspanya'dan sonra en verimli yerlerden biridir. Sabah doğup, akşam batan, herhangi bir vana ve şalteri olmayan enerji kaynağını kullanarak elektrik elde edebilmek, tartışmasız gelecek için önemli bir etken olacaktır. Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hem cari açığın azalmasını hem de enerji bağımsızlığımızı elde etmemizi...