26 / 04 / 2024

Osman Tunç

Osman Tunç

Balıkesir'in Edremit ilçesinde dün akşamdan bu yana etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Çanakkale-İzmir karayolunun Edremit bölümünde asfaltın sökülmesi nedeniyle trafik tek şeritten sağlanabiliyor

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Tunç tarafından kuruldu.

Tunç Soyer kimdir?

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer kimdir? Tunç Soyer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tunç Soyer, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Tunç Soyer..

Çetin Osman Budak: Fuar turizminden payımızı arttırmalıyız!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalya'da turizmin 12 aya yayılması için fuar turizminin önemine vurgu yaptı.

Osman Topçu: Yeni projelerde orta direk kayboluyor!

Yap-San İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Topçu Başbakan Yardımcısı Ali Babacanla ilgili "Çürük elmalarla sağlam elmaları aynı sepete doldurdu. Kaçan müteahhitle de aynı sepetteyiz, bu bizi rahatsız ediyor." dedi.

Osman Genç: Canik değişimi her haliyle yaşıyor!

Canikli bir zamanlar Samsun 'un arka bahçesiydi. Şimdi lüks konutlarıyla seçkinliğin adresi. Canikli Belediye Başkanı Osman Genç, 3. kez oturduğu koltukta farklı bir model oluşturuyor...

Seramiksan yeni bayisi Tunçek İnşaat'ın mağazası Fatsa'da açıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Fatsa’da faaliyet gösteren bayilerinden Tunçek İnşaat, yeni showroomu ile Fatsalılara hizmet etmeyi sürdürecek.

Osman Akyüz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akyüz kimdir? Osman Akyüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akyüz 'ün biyografisi...

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

Çetin Osman Budak: Antalya'da kongre ve fuar turizmi artmalı!

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Eğer Antalya’da kongre ve fuar turizmi geliştirilirse bunun turizmi çeşitlendirme ve 12 aya yaymaya, dolayısı ile turizmin katma değerini artırmaya pozitif etkisi olacak” dedi...

Osman Ayık: Turizmde 2015 hedefi ilk 5!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, “Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te ilk 10’a girme hazırlıklarını ilk tamamlayan sektör turizm oldu. 2015’te hedefimiz, ilk beşe girmek ve İtalya’yı geçmek” dedi...

Osman Ayık: Otelciler 2015 sezonundan umutlu!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye'nin bu yıl turizmde yüzde 6'lık bir artış yakaladığını belirtti. Ayık, '2015 sezonunda da çok büyük bir sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorum' dedi.

Kocaeli'deki Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edilecek!

Tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yapıyı daha yenileyecek. Gebze Eskihisar’da yer alan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanındaki kayıkhane restore edilecek

Gebze Osman Hamdi Bey’in kayıkhanesi restore edilecek!

Tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yapıyı daha yenileyecek. Gebze Eskihisar’da yer alan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanındaki kayıkhane restore edilerek, kültür hazinesine katılacak.

Osman Tunç Haberi

Osman Tunç


     Dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Çanakkale-İzmir karayolunun Edremit bölümünde asfalt çöktü. Büyük çukurlar oluştu ve trafik tek şeritten verilmeye başlandı. Birçok aracın kuvvetli yağış nedeniyle yol kenarlarına ve dere yataklarına devrildiği gözlendi. 

     Öte yandan çevre illerden gelen arama kurtarma ekiplerinin evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşları kurtarmaya çalıştığı belirtildi. 

     Özellikle Zeytinli beldesi Altınkum ve Dalyan mahallelerinde ara sokaklarda su seviyesinin yer yer 1 metreyi geçtiği bildirildi. 

     Bu arada E 87 İzmir-Çanakkale karayolunda bulunan bir düğüne katılan kişilerin geceden bu yana salondan ayrılmadıkları ve bu sabah saatlerinde ekiplerin de yardımıyla kurtarıldıkları öğrenildi. 

     Bölgeye tedbir amaçlı özel donanımlı arazi tipi ambulanslar da sevk edildi. 

     

     -Can kaybı yok- 

   ...