26 / 04 / 2024

Osman Yaman

Osman Yaman

Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Yaman Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi' nde kuruldu.

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Yaman Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi' nde kuruldu.

Adıyaman Koçali Barajı inşaatı incelendi!

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depremi unutuldu!

Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir "itiraf etmemiz gerekiyor ki; 17 Ağustos depremi ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat'ın ötesine geçememiştir" dedi.

TOKİ Adıyaman Besni yurt inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Adıyaman İli Besni İlçesi 300 Kişilik Yurt İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün düzenlenecek...

TOKİ Adıyaman Besni yurt inşaatı yapım işi ihalesi yarın!

Adıyaman İli Besni İlçesi 300 Kişilik Yurt İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Osman Yaşar: Suudi Arabistan fabrikamızın inşaatı tamamlanmak üzere!

Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, “Şangay’da klasik ikram yönteminin dışına çıktık ve suşi şeklinde sunum yaptık. Tadını çok beğendiler ve talepler oldu. Ülkede bayilik olsun istediler. Fabrika açmaya karar verdik" dedi.

TOKİ Adıyaman Merkez Konutları için konut seçim dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Adıyaman Merkez Konutları için konut seçim dönemi 02 Eylül-16 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. TOKİ Adıyaman Merkez Konutları 'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Adıyaman'a 810 trilyonluk yatırım!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da tarihi bir açılışı gerçekleştirdiklerini belirterek, Adıyaman'a dikkatin çekilmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Adıyaman'a yaklaşık 810 trilyon liralık yatırım kazandırdıklarını ifade etti...

Adıyaman Havalimanı yeni terminal binası açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Adıyaman' a yaraşır, dünya standartlarının üzerinde bir havalimanı yaptık" dedi. Bakan Yıldırım, havalimanının Adıyaman'a hayırlı olması dileğinde bulundu...

Osman Develioğlu: Bahçelievler'in arsası kalmadı!

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Kriz zamanında bir müteahhit 1000 daireyi iki günde sattı. Müteahhitler arsa için dört dönüyor ama maalesef arsamız çok az” dedi...

Osman Yaman Haberi

Osman Yaman

Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Yaman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu. 


Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, ark ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...