18 / 04 / 2024

osmancıkta kentsel dönüşüm

osmancıkta kentsel dönüşüm

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede kapsamlı bir kentsel dönüşüme hazırlandıklarını belirterek ilçenin yeni imar planım da içeren projenin 14 Ekim 2014 tarihinde ihale edileceğini açıkladı.

Kentsel dönüşümün başarısı okur yazarlıkta gizli! Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmamalı!

Geçen yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinin yıkıcı sonuçları deprem bilincini biraz daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve kentsel dönüşümü gündemin ana konusu haline getirdi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşümün kitabı yazıldı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçen kentsel dönüşümün nasıl yapılacağına dair Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kitapçık yayınlandı. Kitapçıkta dönüşüm ile ilgili 25 soruya cevap verildi.

Murat Kurum, Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nı Milliyet’e anlattı. Kapsam 4 başlıkta genişliyor. Tüm Türkiye’de riskli yapılar, dere yatakları, sanayi alanları, tarihi kent merkezleri dönüşecek...

3 başlıkta kentsel dönüşümde üçte iki çoğunluk kuralı!

Avukat Kadir Kurtuluş 3 başlıkta kentsel dönüşümde üçte iki çoğunluk kuralını inceledi. İşte kentsel dönüşümde çoğunluk kuralının tüm detayları...

Düzce Çamköy'de kentsel dönüşüm başladı!

TOKİ’nin konut yaptığı Çamköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Romen vatandaşların ağırlıkta olduğu mahallede ağır hasar alan ve kullanılmaz durumda olan 27 evin yıkımı tamamlandı.

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm imar planları askıda!

Çorum'un Osmancık ilçesinde riskli alan ilan edilen 160 hektar alanın kentsel dönüşüm projesi tamamlanarak askıya çıktı.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri ne olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yeni kabinede yer alamaması Adana'da hayal kırıklığı yarattı. Adana'daki belediyelerin bakanlıkta onay bekleyen kentsel dönüşüm projelerinin akibeti simdi merakla bekleniyor.

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm projesi en büyük 15 proje arasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büyük ölçekli 15 ayrı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi arasında Osmancık yer alıyor. İşte Bakanlığın büyük ölçekli kentsel dönüşüm projeleri..

Osmancık'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Belediye Başkanı Hamza Karataş yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün alanının büyüklüğü değerlendirildiğinde Türkiye'deki en büyük projeler arasında yer aldığını belirten Karataş, projenin 10 mahalleyi kapsadığını belirtti.

Osmancık'ta kentsel dönüşüm ihalesi tamam!

Osmancık'ta kentsel dönüşüm ihalesi tamam. Osmancık'ta riskli alan ilan 'edilen 10 mahallede kentsel dönüşüm yapılması için hazırlanacak yeni imar planı ve Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi tamamlandı.

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm başlatılıyor!

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm başlatılıyor. Osmancık'ta riskli alan ilan edilen 10 mahallede Kentsel Dönüşüm yapılması için hazırlanacak yeni imar planı ve Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi tamamlandı.

Osmancık'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Osmancık'ta riskli alan ilan edilen 10 mahallede kentsel dönüşüm yapılması için hazırlanacak yeni imar planı ve kentsel dönüşüm projesinin ihalesi tamamlandı. Proje 160 hektarı kapsıyor.

Kentsel dönüşüm Beşiktaş'a da geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla trafik yeraltına alınacak. Toplutaşıma durakları kaldırılacak. BEŞİKTAŞ Meydanı da Yayalaştırma ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yayalaştırılacak.

osmancıkta kentsel dönüşüm Haberi

osmancıkta kentsel dönüşüm

Osmancık Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının ihale aşamasına geldiği bildirildi. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede kapsamlı bir kentsel dönüşüme hazırlandıklarını belirterek, ilçenin yeni imar planım da içeren projenin 14 Ekim 2014 tarihinde ihale edileceğini açıkladı Bakanlar Kumlu Karan ile riskli alan ilan edilen bölgede 10 mahalleyi kapsayan bir kentsel dönüşüm projesi hazırlanacağım kaydeden Karataş. kentsel dönüşümün en büyük hedeflerinden birisi olduğunu belirterek "İlçemizin eski yerleşim alanlan günümüzün şehir standartlarım taşımıyor. Bu nedenle 10 mahalleyi kapsayan bir kentsel dönüşüm çalışması en büyük hedeflerimiz arasındaydı. Osmancık Belediyesi olarak gerekli girişimlerde bulunduk ve kentsel dönüşüm yetkisi aldık." dedi. Karataş, "Osmancık'ın en eski yerleşim bölgesi olduğundan şehir standartlarını taşımayan alt yapısı yetersiz bir bölge olmakla birlikte çoğunlukla afet riski taşıyan yapılara...