17 / 04 / 2024

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri ne olacak?

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri ne olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yeni kabinede yer alamaması Adana'da hayal kırıklığı yarattı. Adana'daki belediyelerin bakanlıkta onay bekleyen kentsel dönüşüm projelerinin akibeti simdi merakla bekleniyor.




Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yeni kabinede yer alamaması Adana'da hayal kırıklığı yarattı ve bazı endişeleri de beraberinde getirdi. Adana'daki belediyelerin bakanlıkta onay bekleyen kentsel dönüşüm projelerinin akibeti simdi merakla bekleniyor. 


6 AYLIK BALAYI BİTTİ 


Adana, 65'inci hükümette de bir bakanlıkla temsil ediliyor ancak kentin elindeki yatırımcı bakanlıktan olması endişeyle karşılandı. AK Parti  Adana  Milletvekili Fatma Güidemet Sarının 64 üncü hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olması sevinçle karşılanmış ve Bakan Sarı göreve gelir gelmez Adana'ya özel ilgi göstermeye başlamıştı. 


PLANLAR BOZULDU 


İyimser hava ve işbirliği çabalan kısa zamanda sonuç vermiş ve Yüreğir ve Seyhan'ın bazı kentsel dönüşüm projeleri onaylanmıştı. Yüreğir ve Seyhan'la birlikte Çukurova Belediyesinin de bakanlıkta onay bekleyen projeleri vardı ve bunların da kısa sürede onaylanması bekleniyordu. Ancak Fatma Güidemet Sarının yeni kabinede yer almaması tüm planları bozdu. 


Adana Medya


Geri Dön