29 / 03 / 2024

osmaniye bahçe alt gelir başvurusu 2021

osmaniye bahçe alt gelir başvurusu 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

TOKİ Osmaniye Bahçe 135 konut ihalesi 25 Eylül'de!

TOKİ'nin Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül'de...

Ordu'daki okulun bahçe duvarı yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir okulun bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı. Yıkım sonrası okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildi.

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi peşinde minimum 614 bin TL'den başlıyor. Proje Bahçeşehir'de altı etap olarak hayata geçirildi...

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi...

Bahçeşehir Hayat Evleri fiyatlar!

Bahçeşehir Hayat projesi altı blok olarak Atmaca Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor...

osmaniye bahçe alt gelir başvurusu 2021 Haberi

osmaniye bahçe alt gelir başvurusu 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde toplam 17 adet konut bulunuyor.

Başvuru döneminin 17 Mart tarihi itibariyle başladığı proje için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Başvuru heyecanının devam ettiği TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde en düşük konut bedeli 114 bin 62 TL, en yüksek konut bedeli 209 bin 71 TL olarak belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ Osmaniye Bahçe projesi için ödenecek peşinat bedelleri 380,21 TL ile 1022 TL arasında değişiyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde en düşük peşinat...