27 / 04 / 2024

Osmaniye Yaveriye TOKi başvuru

Osmaniye Yaveriye TOKi başvuru

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı ve 30 Haziran'a kadar kabul edileceği proje 180 ay vade ile konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 83,67 metrekare büyüklükte 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları 2014!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında 4 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak...

Osmaniye Yaveriye TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

3 adet konutun ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Osmaniye Yaveriye'de başvuru dönemi yarın başlıyor...

Osmaniye Yaveriye TOKi'de başvurular başladı!

TOKİ Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı...

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ'den Osmaniye'ye 604 yeni konut müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

TOKİ Osmaniye alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020!

TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020 ve TOKİ Osmaniye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

Osmaniye Yaveriye TOKi başvuru Haberi

Osmaniye Yaveriye TOKi başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Başvuruların bugün başladığı ve 30 Haziran'a kadar devam edeceği TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde başvurular Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Osmaniye Şubesi olacak.



TOKİ Osmaniye Yaveriye Konutları'nda fiyatlar şu şekilde; 123 bin 570 TL'den başlıyor ve 135 bin TL'ye kadar çıkıyor. Aylık 617 TL taksit ödemesiyle konut hayaline kavuşturan projede 180 aya kadar vade yapılıyor.


Satış duyurusu için