27 / 04 / 2024

otomatik klozet sistemleri aquaclean

otomatik klozet sistemleri aquaclean

Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor. Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu tarafından kuruldu.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Hanlift Otomatik İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanlift Otomatik İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Demirci tarafından kuruldu. 

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Banyolarda akıllı klozet modellerinin sayısı artıyor!

Her geçen gün daha fazla akıllanan banyolarda, akıllı klozet modellerinin sayısı da artıyor. Suyu ve oturağı ısıtarak otomatik bir yıkama gerçekleştiren modeller, sensörler sayesinde yaklaşıldığında kapağını otomatik olarak kaldırıyor.

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Otomatik tırmanır kalıp sistemleri inşaat maliyetini düşürecek!

Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay, "Otomatik tırmanır kalıp sistemleri, inşaat maliyetlerinin aşağı çekilmesinde yatırımcı firmalara büyük katkıda bulunuyor" dedi.

AquaClean otomatik klozet sistemleri ile banyolarda yeni dönem!

Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor. Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Yasin Kolkıran tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Yeni İmar Kanunu ile otopark kapasitesi yüzde 50 artacak!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak..

Park sorununu otopark makineleri çözecek!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak. İşte çalışmalardaki son durum...

Winperax'tan yeni açılır kapanır otomatik tente!

‘Cam balkon kapatma sistemleri’ ve ‘kendinden perdeli cam balkon’ üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Wİnperax Cam Balkon ve Gölgelendirme Sistemleri, ürün yelpazesine ‘açılır kapanır otomatik tente’ ürünlerini de ekledi..

Temesist Raf akıllı depo üretimi için geri sayıma başladı!

Depo ve raf sistemleri konusunda 1986’dan beri faaliyet gösteren Temesist Raf, geçen yıldan bu yana üzerinde çalıştığı insansız çalışan tam otomatik depo sistemleri projesinde sona yaklaştı

otomatik klozet sistemleri aquaclean Haberi

otomatik klozet sistemleri aquaclean

Banyolara mükemmelliği getiren Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor.  Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.


Hayatın her anında arzu edilen rahatlık ve hijyen, Geberit ile banyolarda gerçek oluyor. Mimar ve tasarımcı Matteo Thun tarafından tasarlanan AquaClean Sela, otomatik taharet sistemiyle hijyene ve sadeliğe özellikle dikkat edenler için benzersiz bir tazelik duygusu ve temizlik sağlıyor.


Görünmez Teknoloji, Yüksek Hijyen

Akıllı püskürtme spreyi sayesinde tek bir tuşla su akışını sağlayarak uygun sıcaklık ve yoğunlukta taharet sağlayan AquaClean Sela, eşsiz bir tasarımın ürünü. Ürün, gizlenmiş bağlantıları ve sade kapağı ile otomatik taharet sistemli normal bir klozet görüntüsüne sahip. Tüm gömme rezervuarlarla uyumlu olan Geberit AquaClean Sela, duvara kolayca...