26 / 04 / 2024

AquaClean otomatik klozet sistemleri ile banyolarda yeni dönem!

AquaClean otomatik klozet sistemleri ile banyolarda yeni dönem!

Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor. Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.



Banyolara mükemmelliği getiren Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor.  Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.


Hayatın her anında arzu edilen rahatlık ve hijyen, Geberit ile banyolarda gerçek oluyor. Mimar ve tasarımcı Matteo Thun tarafından tasarlanan AquaClean Sela, otomatik taharet sistemiyle hijyene ve sadeliğe özellikle dikkat edenler için benzersiz bir tazelik duygusu ve temizlik sağlıyor.


Görünmez Teknoloji, Yüksek Hijyen

Akıllı püskürtme spreyi sayesinde tek bir tuşla su akışını sağlayarak uygun sıcaklık ve yoğunlukta taharet sağlayan AquaClean Sela, eşsiz bir tasarımın ürünü. Ürün, gizlenmiş bağlantıları ve sade kapağı ile otomatik taharet sistemli normal bir klozet görüntüsüne sahip. Tüm gömme rezervuarlarla uyumlu olan Geberit AquaClean Sela, duvara kolayca monte edilebilirken her kullanımdan önce ve sonra hijyenik suyla kendini temizliyor. 


Banyo Konforunuzu Kişiselleştirin 

Vücut sıcaklığında, yumuşak sprey sayesinde tek tuşla kişisel temizliğinizi sağlayan AquaClean Sela, hijyende en son teknolojiyi sunuyor. Kullanıcı algılama fonksiyonu sayesinde klozete yaklaştığınız anda suyu otomatik olarak ısıtan AquaClean Sela, barındırdığı birbirinden farklı ve işlevsel fonksiyonları ile kusursuzluğu banyolara taşıyor. 



Geri Dön