28 / 03 / 2024

AquaClean otomatik klozet sistemleri

AquaClean otomatik klozet sistemleri

Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor. Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.

Otomatik vitesli en ucuz otomobil belli oldu! Fiyatı 830 bin TL'den başlıyor!

Araba almak isteyenlerin tercihleri genellikle otomatik vitesli otomobillerden yana oluyor. Düz vitesli arabalara göre fiyatları daha pahalı olan bu otomobillerin en ucuz fiyatlı olanları belli oldu. İşte otomatik vitesli en ucuz otomobiller ve fiyatları...

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

A101’de Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça klozet takımı 145 TL’ye düştü

A101’den uygun fiyatlı ürün almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos’ta Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça fitilli klozet takımı 145 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB, müşterilerinin dikkatini çeken bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla gündeme geldi. TEB'in müşterilerini heyecanlandıran bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla, artık faturalarını TEB üzerinden ödeyen müşteriler, ödemelerinin bir kısmını geri iade olarak alabilecek.

BİM’de airfryer 1800 TL’ye, 16 parça porselen yemek takımı 700 TL’ye, otomatik kahve makinesi 500 TL’ye düştü!

BİM’in 14 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, airfryer 1800 TL’ye, 16 parça porselen yemek takımı 700 TL’ye, otomatik kahve makinesi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler sizin için Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi'ni özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte gurme çay makinesi hakkında merak ettikleriniz.

Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çay tiryakilerine büyük kullanım kolaylığı sunan Beko Dem Çay Makinesi; otomatik çay demleme özelliği ve zamanlama fonksiyonu ile öne çıkıyor. Soğuk havalarda sağlıklı bitki çayları ile iç ısıtıyor. Peki, Beko çay makinesi kaç litre? İşte detaylar...

Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi'nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Uno Pro Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi, 1 lt su tankı kapasitesi, dokunmatik kontrol paneli ve aydınlatmalı pişirme yuvası ile kahve severlerin gözdesi oluyor. 

AquaClean otomatik klozet sistemleri Haberi

AquaClean otomatik klozet sistemleri

Banyolara mükemmelliği getiren Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor.  Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.


Hayatın her anında arzu edilen rahatlık ve hijyen, Geberit ile banyolarda gerçek oluyor. Mimar ve tasarımcı Matteo Thun tarafından tasarlanan AquaClean Sela, otomatik taharet sistemiyle hijyene ve sadeliğe özellikle dikkat edenler için benzersiz bir tazelik duygusu ve temizlik sağlıyor.


Görünmez Teknoloji, Yüksek Hijyen

Akıllı püskürtme spreyi sayesinde tek bir tuşla su akışını sağlayarak uygun sıcaklık ve yoğunlukta taharet sağlayan AquaClean Sela, eşsiz bir tasarımın ürünü. Ürün, gizlenmiş bağlantıları ve sade kapağı ile otomatik taharet sistemli normal bir klozet görüntüsüne sahip. Tüm gömme rezervuarlarla uyumlu olan Geberit AquaClean Sela, duvara kolayca...