04 / 05 / 2024

Otomobil stokçu gözlaltı

Otomobil stokçu gözlaltı

Ankara Başsavcılığı özellikle ÖTV indirimi yapılan dönemde gerçekleşen araç satışlarına yönelik operasyon için düğmeye bastı. Bu dönemde yapılan araç satışları incelenecek. 

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

İşte şu anda Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil; Fiyatı sizi şaşırtabilir

Yılın ilk çeyreğinden bu yana otomobil fiyatlarındaki olağanüstü yükselişlerin sürdüğü şu günlerde dev otomobil markası Fiat yine bekleneni yaptı. Şu anda  Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil Fiat Egea Cross oldu. İşte detaylar...

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

164 bin 728 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok! Tüm arabaları unutun! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde sıfır araba almak isteyenler bütçelerine uygun otomobil arıyor.. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için RKS M5, 164 bin 728 liradan satılıyor. İşte RKS M5 özellikleri...

Euro şu günlerde güç topluyor! Euro için tarih belli oldu, esip gürleyecek! Euro kurunda son dakika gelişmeleri

Euro kuru şu günlerde sakin seyir gösteriyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar atak yapıp yükselişe geçti, euro tarafından ise beklenen atak henüz gelmedi. Temmuz ayındaki faiz kararından sonra euro kurunun yükselmesi bekleniyor...

Ford, Fiat, Citroen, Renault, Honda kampanyalarında bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mayıs ayı güncel fiyatlar

Her yıl belirli dönemlerde Ford, Fiat, Citroen, Renault, Honda gibi otomobil markaların düzenlemiş olduğu kampanyalar bu yılda devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte otomobil kampanyaları ve güncel fiyatları milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği konular arasında. İşte 2022 Mayıs ayı güncel fiya

134 bin 520 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok, yanlış duymadınız! Görenler gözlerine inanamıyor

Otomobil fiyatlarının rekor kırdığı şu günlerde vatandaşlar bütçesine uygun araba bulmaya çalışıyor. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için büyük fırsat ayağınıza geldi. 134 bin 520 liraya KDV ve ÖTV olmadan sıfır araba sahibi olabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız!

İkinci elde sıfır etkisi! Gözler nisan ayında…

İkinci el otomotivde yüzler gülüyor. Otomobil fiyatları, şu an için stabil seyrediyor. Nisan ayına dikkat çeken sektör temsilcisi Cihan Emre ile MASFED Başkanı Aydın Erkoç, önemli açıklamalarda bulundu.

Otomobil stokçularına gözaltı!

50 şehirde yeni araçları toplayarak, tekel oluşturdukları ve araç fiyatlarındaki artışı etkiledikleri iddia edilen 51 kili hakkında gözaltı karar verildi. Türkiye genelinde otomobil stokçularına yönelik dev operasyon başlatıldı. 

Otomobil stokçuluğunda 51 şüpheli için gözaltı kararı!

50 şehirde "bayilerdeki araçları toplayarak tekel oluşturdukları" gerekçesiyle toplamda 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü  kaleme aldı. Peki komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Yıldız tarafından kuruldu.

Otomobil stokçu gözlaltı Haberi

Otomobil stokçu gözlaltı

Bayilerden topladıkları sıfır araçları stoklayarak vurgun yapan soygunculara operasyon düzenleniyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; son zamanlarda araç fiyatlarında meydana gelen fahiş fiyat artışına dikkat çeken Yeni Şafak, otomobil bayileri üzerinden yapılan soygunu detaylarını ortaya çıkardı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, araç fiyatlarındaki artışı etkileyenlerin tespiti için resen soruşturma başlattı. Alınan bilgiye göre, başsavcılığın soruşturma kapsamında izleyeceği yol haritası şöyle: 

HER DETAY MERCEK ALTINDA

-Araç bayilerinden ÖTV indirimi yapılan döneme ait gerçekleşen araç satışlarının proforma belgeleri istenecek.

-Satılan araçların alıcılarının kimlik bilgileri ve bu şahıslara ait Noterler Birliği’nden araç alım satımı vekaletnamesi sorulacak.

-Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nden bahse konu araçların kimler tarafından alındığı bilgileri temin edilecek.

-ÖTV indirimi döneminde satılan araçların daha sonra bayi tarafından alınarak ikinci el pozisyonuna...