19 / 04 / 2024

oyak Denizli Çimento

oyak Denizli Çimento

Denizli Çimento'nun OYAK'a devrine onay çıktı. Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu ( OYAK ) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

Novocem: OYAK Çimento’dan düşük karbon emisyonlu yeni çimento! 

Sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamak amacıyla çevreci ürünler geliştirmeyi sürdüren OYAK Çimento, düşük karbon emisyonuyla üretilen ‘Novocem’ çimentosunu da ürün gamına kattı. 

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

OYAK, çimento şirketlerini birleştirdi!

OYAK, halka açık beş çimento şirketini, OYAK Çimento markası ile tek çatı altında birleştirdi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

Sürdürülebilir büyüme ve dünya markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK ve TCC'den tarihi ortaklık!

OYAK, Türkiye çimento sektöründe tarihi bir adım attı. OYAK, Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticilerinden Taiwan Cement Company ile ortak olmaya karar verdi. 

Oyak Çimento'nun yüzde 40'ı 640 milyon dolara satılıyor!

OYAK Çimento hisselerinin toplam1.6 milyar dolar değer üzerinden yüzde 60'ının OYAK'ta kalması ve kalan yüzde 40'ının yaklaşık 640 milyon dolar TCC'ye devredilmesine karar verdi.

Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu 5 Aralık’ta Londra’da toplanacak!

OYAK Çimento, Nuh Çimento, MedCem Çimento gibi Türkiye’nin önde gelen çimento üreticilerinin Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu'na katılması bekleniyor...

oyak Denizli Çimento Haberi

oyak Denizli Çimento

Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından devralınması işlemine izin verdi.


Rekabet Kurumun internet sitesinde yayınlanan Kurul kararlarına göre, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin toplu mesajlaşma iş ortaklarından 3G Tasarım Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Elektronik İletişim, Balaban Yazılım ve İletişim Hizmetleri, Mobilpark AŞ, Codec İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri, Dataport Bilgi İşlem Çözümleri Ltd. Şti, Hermes Internet İletişim, Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri, Sürat Bilişim Teknolojileri AŞ, Teknomart Teknoloji Ürünleri ile imzalanacak ek sözleşmeye bireysel muafiyet tanındı. Bununla birlikte Figen Yazılım Evi, Mobildev İletişim Hizmetleri AŞ, ODC İş Çözümleri Danışmanlık veya Turatel Mobil Medya İletişim ve Bilişim Sistemleri Elektronikten herhangi biri ile imzalanacak ek sözleşmeye ise bireysel muafiyet tanınmadı.


Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ ile akaryakıt dağıtım kuruluşları arasında 2014'te...