18 / 04 / 2024

oyakkent 3.etap ihale

oyakkent 3.etap ihale

Oyak İnşaat'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent projesinin 3. etabı için genel kurulda karar alındı. Uzun süredir başlaması beklenen Oyakkent 3.etap projesinde 1.500 konut planlanıyor. Alınan karara göre 3.etap projesi üye olmayan 3. şahıslara satı

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Oyakkent 3 Silüet: Oyakkent 3. Etap'ın adı belli oldu!

Konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent 3. Etap projesinin adı belli oldu. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje Oyak 3 Silüet adıyla yükselecek.

Oyakkent 3. Etap Nisan'a kaldı!

Konut yatırımlarına devam eden OYAK, Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent 3. Etap projesini Nisan ayı içerisinde satışa çıkaracak. 

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

OYAKKENT 3. Etap ihalesi iptal!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek olan OYAKKENT 3. Etap projesinin ihalesi yeterli katılım gelmemesi nedeniyle iptal edilecek...

OYAKKENT 3. Etap başlıyor!

İstanbul Başakşehir'de toplam 187 bin 507 metrekare arsa, 333 bin 206 metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek OYAKKENT 3. Etap için düğmeye basıldı. Dev projesinin ihalesi 11 Haziran'da...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 3. Etap ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, İncirli Mahallesi 3. Etap'ta hayata geçirilecek olan 800 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Dinar İncirli 3. Etap 800 konut ihalesi 5 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, İncirli Mahallesi 3. Etap'ta hayata geçirilecek olan 800 konut için ihale tarihi belirlendi.

Başakşehir Oyakkent 3. etap nerede?

1.349 daire ve 109 dükkandan oluşan Başakşehir Oyakkent 3. etap projesinde inşaat çalışmaları Ocak 2017'de başlayacak. Peki Başakşehir Oyakkent 3. etap nerede?

Oyakkent 3.etap ne zaman yapılacak?

Toplam 1.349 daire ve 109 dükkandan meydana gelen Oyakkent 3.etap projesi Oyak İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Oyakkent 3.etap ne zaman yapılacak?

Oyakkent 3.etap Başakşehir proje bilgileri!

Oyakkent 3.etap Başakşehir projesinde 1.349 adet konut ve 109 adet ticari birim yer alıyor...

Oyakkent 3.etap projesinde detaylar belli oldu!

Oyakkent 3.etap Başakşehir projesinde 1.349 daire ve 109 dükkan inşa edilecek. Oyakkent 3. etap, Ocak 2017'de başlayacak...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap inşaat ihalesi 29 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. etap için çalışmalara devam ediyor. Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için ihale tarihi belli oldu.

oyakkent 3.etap ihale Haberi

oyakkent 3.etap ihale


Oyak İnşaat'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent projesinin 3. etabı için genel kurulda karar alındı. Uzun süredir başlaması beklenen Oyakkent 3.etap projesinde 1.500 konut planlanıyor.


Geçtiğimiz yıl başlayacağı söylenen proje baştan aşağı değiştiği için ertelenmişti. Oyak İnşaat, 1. ve 2. etapta bu zamana kadar toplam 2 bin 74 konutu teslim etti. Ancak 3. etap belirsizliğini koruyordu.


16 Mayıs 2015 tarihinde yapılan OYAK 55'inci Olağan Genel Kurulu'nda alınan karar ve temenniler arasında Oyakkent ilişkin karar alındı. Buna göre Oyakkent projesi, toplu ya da etaplar halinde, satış, kiralama, kat karşılığı, hasılat paylaşımı, yap işlet devret usulü vb. yöntemlerle, kamuya duyurularak açılacak ihalelerle yapılacak.


Oyakkent 1. ve 2. etapta satışlar üyelere yapılmıştı. Kalan daireler açık satışa sunulmuştu. 3. etap projesinin üye olmayan 3. şahıslara satılacağı kararı...