26 / 04 / 2024

Özak Global projeleri

Özak Global projeleri

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Özak Global Holding’ten sosyal sorumlulukta eğitim ve sağlık atağı!

Özak Global Holding, Türkiye’nin iki önemli alanı eğitim ve sağlıkta kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına hız verdi. Diyarbakır’da bir lisede kütüphane kuran holding, aynı zamanda LÖSEV’e de destek verdi.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Özak GYO, EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”nde yer aldı.

Yeni şehircilik anlayışı geliyor!

Özak Global Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, pandemi döneminde mimaride yeni bir trend ortaya çıktığını söylüyor.

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Gayrimenkul tercihleri koronavirüsle değişecek!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, gayrimenkul tercihlerinin kotornavirüsle değişeceğini vurguladı. Akbalık, konut tipi tercihlerinin yön değiştireceğini söyledi...

Japon JCR’dan Özak GYO’ya A+ not geldi!

JCR-Eurasia Rating, Özak Global Holding'in gayrimenkul sektöründeki firması olan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'yi ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi.

Özak GYO'dan Özak Global Holding'e pay devri!

Özak GYO ortaklarından Ahmet Akbalık şirket sermayesindeki 1 milyon 192 bin 391 nominal bedelli paylarını, Ürfi Akbalık ise 655 bin 782 nominal bedelli paylarını Özak Global Holding A.Ş.'ye devretti.

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkule gelen talebin arttığını belirten Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Akbalık, “Doğru projelere talep var” dedi.

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Özak Almanya ve Portekiz'de proje yapacak!

Bu yıl 1 milyar TL ciro hedefleyen Özak Global Holding, tekstil ve turizmdeki yurt dışı açılımını gayrimenkulde de yapmak üzere görüşmeler yürütüyor.

Özak Global projeleri Haberi

Özak Global projeleri

Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen ve Anadolu'nun önde gelen iş insanlarını sıraladığımız "Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu.

Ekonomiye yön veren, istihdam yaratan, vergi rekortmeni olan isimleri bir araya getirdiğimiz 50 ismin yer aldığı listede zirvenin sahibi yine değişmedi. Sanko Holding'in onursal başkanı Abdülkadir Konukoğlu, bölgenin kalkınmasına verdiği ekonomik ve sosyal destekle zirvede yer aldı. İkinci sırada Osmaniye'den dünyaya açılan demir-çelik devi Tosyalı Holding'in yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı var. Son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkatleri çeken Gaziantepli Erdemoğlu Holding'in yönetim kurulu başkanı Ibrahim Erdemoğlu ise Anadolu'nun en etkin üçüncü ismi oldu.

Ekonomist'in geleneksel hale getirdiği “Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının 2020 sonuçları
netleşti. "En Etkin 50" listemizde İstanbul, Ankara ve İzmir haricindeki kentlerde ekonomiye yön...