23 / 04 / 2024

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkule gelen talebin arttığını belirten Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Akbalık, “Doğru projelere talep var” dedi.



Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık,  Türkiye ekonomisi büyüdükçe, gayrimenkule talebin arttığını söyledi. Kötü lokasyonlardaki yanlış projelerin yarattığı arz fazlası yüzünden oluşan algının insanları yanılttığını vurgulayan Akbalık, “Doğru projelere talep var. Büyükyalı projemizde Emlak Konut rakamlarına göre hasılat rekoru kırdık. Mevcut konutların yüzde 13'ü markalı konutlardan oluşuyor. Nitelikli konut, ofis ve diğer ticari alan ihtiyaçları sürekli olarak artıyor, mevcut durumda yıllık 1 milyon konut İhtiyacı var. Vizyonu olan, tüketicinin beklentisini karşılayan markalı projelere talep daha da artacak" dedi.

 

GAYRİMENKULU AKLA ARZ EDECEK


Yaptıkları tüm projelerde bir başarı hikayesi yarattıklarını ve bu hikayeyi Büyükyalı’da devam ettirdiklerini söyleyen Ahmet Akbalık, “Borsadaki kurumsal yatırımcı zaten fırsatı gördü fakat biz bireysel yatırımcılara da bu yatırım aracını anlatmak. GYO'lara ortaklığın cazibesini. Özak GYO'nun sunduğu kazancı göstermek istiyoruz" dedi. Bireysel yatırımcıları bilgilendirmek isteyen Özak GYO, bireysel yatırımcının borsadaki fırsatları görmesi için 'aklaarz.com' adlı bir site kurdu. Akbalık, bu konuda bir algı oluşturmak istediklerini söyledi.

 


Geri Dön