19 / 04 / 2024

Prefabrik evlere talep artıyor!

Prefabrik evlere talep artıyor!

Halk dilinde prefabrik ev diye bilinen ve deprem sonrası pek çok kez adını duyduğumuz ancak ne yazık ki tanımını yanlış bildiğimiz "Pratik Hazır Konut" evlere her geçen gün talep artıyor.



Tek bir konteyner mantığıyla tanıdığımız prefabrik evlerden lüks villalar yaratan firmalar mevcut. 


EN UYGUN SEÇENEK 


Tek katlı veya dubleks dizayn ettirebileceğiniz prefabrik evler istenilen mimaride oluşturulabildiği için malzeme türüne göre sıra dışı modeller olabiliyor. Biz uçuk mimariler yerine her keseye uygun standart konutları ve yapım aşamalarını incelemeye karar verdik. Arsanız var ve onu değerlendirmek istiyorsunuz. Arsanızın imarı önemli değil tarlada olabilir, yüzde 80 ticaride üzerine yapacağınız en uygun konut pratik hazır konut. Üstelik 1 aydan kısa sürede teslim edilebiliyor. 


ÜÇ HAFTA İÇİNDE HAZIR 


Standart kullanım içeriğine sahip 100 metrekare bir prefabrik fiyatını 20-26.000 TL aralığında bulmanız mümkün. Fiyat tamamen kaliteyle ve uygun mimariyle değişiyor. Önceden tasarlanmış bir mimari seçmeniz mümkün ya da penceresini, kapısını, odasını sizin planlayacağınız bir konutunuz da olabilir. Projeniz en uygun şekle getirilip sizin için 1 hafta gibi kısa bir sürede imal ediliyor. Tüm imalat aşamaları tamamlandıktan sonra ortalama 3 haftada konutunuz ikamete hazır hale geliyor. 


60 BİN TL'YE TAMAM 


Konut malzemesinin imali, çelik kapı, iç panel kapılar, pencereler, elektrik ve su tesisatları, armatürler, priz gibi tesisat malzemeleri, iç ve dış boya, monte işlemi, yalıtım verilen fiyata dahil. Konut için gerekli su basmazının yapımı, mutfak ve banyo seramik ve dolaplarıyla zemin kaplama fiyata dahil değil. Ayrıca gelen ekibin süreç boyunca ikamet ve yemek masraflarıyla nakliye size ait. Tüm ekstralara rağmen standart 3+1 1 00 metrekare bir konutu 5060.000 TL aralığında yaptırmanız mümkün.


FİRMALARIN YENİ GÖZDESİ 


Kira yatırımı isteyen ancak arsası olup kısıtlı bütçesi olan yatırımcıların da yeni gözdesi olan prefabrik evler, işletmelerde ikamet amaçlı alımlara kadar pek çok alanda kullanılıyor. Yurt, otel gibi ekstra alanlarda da değerlendirilen prefabriklerin pek çok çeşidi mevcut. Tarlanıza küçük bir ev yapmak da isteseniz, arsanıza kocaman bir otelde yapmak isteseniz prefabrik sektörünü değerlendirebilirsiniz. Sadece firma seçimlerine dikkat etmenizde fayda var. 


EN GÜVENLİSİ 


Genel incelemelerimiz sonucu prefabrik sektörünün artık konut amaçlı kullanımdan tam puan aldığını gördük. Arsanızı değerlendirebileceğiniz bu konut grubu tapunuza da işleniyor. Deprem bölgesinde olmamızdan dolayı kullanılabilecek en güvenli inşaat çeşidi. Uzun ömürlü oluşu, yalıtımının güçlü oluşu, 1 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmesi, iç ve dış mimari yönünden çeşitlilik arz edebilmesi pek çok artısı. Daha detaylı bilgiye ve konut çeşitlerine göre fiyatlara Gülender Sargın 0538 274 78 58 veya www.kocaeliemlak.com web adresinden ulaşabilirsiniz.


Bizim Kocaeli 


Geri Dön