28 / 03 / 2024

Özak GYO Göktürk-2 projesi

Özak GYO Göktürk-2 projesi

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Özak GYO Duyu Göktürk'ün değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Duyu Göktürk projesinin mevcut durumuna göre pazar değeri KDV dahil 893 milyon 667 bin 500 TL, tamamlanması halindeki bugünkü pazar değeri ise KDV dahil ise 1 milyar 603 milyon 371 bin 752,15 TL şeklinde belirlendi. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Özak Doa Göktürk'ün değeri 1.4 milyar TL oldu! 

Özak GYO, Doa Göktürk projesinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Özak GYO Göktürk-2 projesi Haberi

Özak GYO Göktürk-2 projesi

Gayrimenkul sekötrünün öncü firmalarından Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Göktürk'teki yeni projesi için düğmeye bastı. 

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli kararı ile, İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesinde bulunan 10 bin 673 metrekarelik arsayı satın almıştı. 

Özak GYO'nun Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'ndeki arsası, Kemerburgaz Yolu Caddesi ve İstanbul Caddesi üzerinde bulunan arsa Göktürk Göleti Mesire Alanı’na komşu konumda bulunuyor. Arsanın çevresinde Göktürk Göleti Mesire Alanı, Göktürk Spor Tesisi, Yalın Evler Göktürk, Starlife Göktürk, İstanbul İstanbul Evleri, Riverside Göktürk, Fantasia Residence, MESA Yamaç Evler, MESA Yankı Evler, İstanbul Zen Evleri, Zenginbahçe Konutları, Doğa Country, Selenium Country...