29 / 03 / 2024

Özaksu Bakırköy nerede

Özaksu Bakırköy nerede

İlyas Özkök'ün sahibi olduğu Özaksu Gayrimenkul'ün, Aksu İplik Fabrikası'nın yerine yapacağı projenin detayları belli oldu...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Bakırköy Konutları iletişim!

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Özaksu Bakırköy daire teslimleri!

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Özaksu Bakırköy teslim tarihi!

Özaksu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Özaksu Bakırköy projesi 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Özaksu Bakırköy teslim tarihi...

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Central Park İstanbul Residence Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 45 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Kartaltepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City'de dairelerin alanları minimum 87 metrekare olarak tasarlandı. Proje bedeli 200 milyon TL olarak belirlenen proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City nerede?

200 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Bakırköy City Konutları'nın 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 165 adet daireden oluşuyor. Peki Bakırköy City nerede?

Özaksu Bakırköy nerede Haberi

Özaksu Bakırköy nerede


Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş., İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesi'nde yeni projeye başlıyor. Özaksu Bakırköy projesi 27 bin 199 metrekare alanda inşa ediliyor.


Özaksu Bakırköy projesi 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana geliyor. Projede beş tane konut bloğu, 1 ticaret bloğu ve 4 villa olacak.


142 bin 261 metrekare kapalı inşaat alanı olan Özaksu Bakırköy projesinde yıkım çalışmaları bu yıl Eylül'de, hafriyat çalışmaları Aralık'ta başlayacak.


Ağustos 2020'de teslim edilmesi planlanan Özaksu Bakırköy projesinde blokların taban oturum alanı 10 bin 879 metrekare olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri olacak.


Özaksu Gayrimenkul, Avrupa Konutları'nın mimarı Süleyman Çetinsaya ve İlyas Özkök Ortaklığı'nda 16,5 milyon TL sermaye ile 2012 yılında kurulmuştu. Ancak yeni yönetim kurulunda Süleyman...