26 / 04 / 2024

Özal köşkü

Özal köşkü

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Ekmen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL  sermaye bedeli ile Kübra Ekmen  ve Özal Ekmen tarafından kuruldu.

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Özal Ailesi'nin köşkü 19 milyon liraya satışa çıktı!

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Evrim Başaran ve Semra Özal köşkün satışı için bir araya geldi!

Ödüllü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ailesinin evine davetli olarak katıldı. Başaran ve Özal evine çaya davet edip satışla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Özal Ailesi'nin köşküne yoğun talep!

Turgut Özal eşi Semra Özal, 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer'deki köşkü satışa çıkardı. Köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Semra Özal’ın köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı!

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, 23 yıl yaşadığı Sarıyer'deki 900 metrekarelik köşkünü satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni kültür merkezi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine 4 yeni kültür merkezi geliyor. İnşa edilecek Turgut Özal ve Kaletepe kültür merkezlerinin ihale süreci devam ediyor.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Turgut Özal’ın Marmaris'teki evi yıkıldı!

8. Cumhurbaşkan Turgut Özal'ın yaz tatillerini geçirdiği Muğla Marmaris Okluk Koyu'ndaki evi Cumhurbaşkanlığı konutu yıkıldı. Konutun yerine lüks ve görkemli yeni konukevi yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den iki yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 metrelik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

Malatya'ya 60 dönümlük mesire alanı!

Orduzu Pınarbaşı’nda Turgut Özal Tabiat Parkı devamında 60 dönümlük alanın Mesire alanı olarak düzenlenmesi için ihale yapılarak, inşaat çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Çocuk Kütüphanesi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için Turgut Özal Parkı'nda hizmete sunduğu çocuk kütüphanesinin ardından bu kez Eyyüp Peygamber Parkında inşa ettiği Çocuk Kütüphanesini törenle hizmete açtı.

Özal köşkü Haberi

Özal köşkü

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıldır ikamet ettiği Sarıyer’de bulunan köşk 19 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Köşk, Boğaz’a 100 metre mesafe uzaklıkta bulunuyor. 

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak'ın habere göre, yıllardır sadece dışından görüntü paylaşılan köşk yarın itibarıyla satın almak isteyenler için ziyarete açılacak.

Satışın detayla ise belli oldu.

Salonda bulunan antika şömine ile piyano, 16-17’nci yüzyıldan kalma vitraylar köşkü alan kişiye bırakılacak.

Ayrıca 12 kişilik antika Fransız yemek takımı da köşkün yeni sahibine kalıyor.

Perdelerin üzerindeki altın varaklı el işçiliği süsler olduğu gibi korunabilmesi için evde kalıyor.

Koltuklar ise Kral Faruk’a ait. Özal çiftinin Mısır’a gittiklerinde görüp çok beğendikleri, aileden bedeli karşılığında aldıkları takım baba...