23 / 04 / 2024

Evrim Başaran ve Semra Özal köşkün satışı için bir araya geldi!

Evrim Başaran ve Semra Özal köşkün satışı için bir araya geldi!

Ödüllü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ailesinin evine davetli olarak katıldı. Başaran ve Özal evine çaya davet edip satışla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.



8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal eşi Semra Özal'ın 23 yıl kadar yaşadığı Sarıyer'deki köşk geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılmıştı. Köşkün satışına aracılık eden Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, köşkün 20 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığını açıklamıştı. Semra Özal geçtiğimiz gün Evrim Başaran'ı evine çaya davet edip satışla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran ve eşi Ömer Faruk Başaran önceki gün merhum Cumhurbaşkanı'nın eşi Semra Özal ‘ın çay daveti üzerine, Özal ailesinin konutunda biraraya geldiler. Açık artırma ile satılan Sarıyer’deki Özal Köşkü'ne talip olan müşterileri ve gelen teklifleri ,Özal ailesi fertleri Zeynep Özal, Efe Özal ve eşi Sinem Özal ile değelendirdiler. Başaran çiftinin Özal ailesi ile olan yakınlığı ve samimiyeti dikkat çekti.

Semra Özal’ın köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı!

Özal Ailesi'nin köşküne yoğun talep!


Geri Dön