26 / 04 / 2024

ozan yapı ozan tower teslim tarihi

ozan yapı ozan tower teslim tarihi

Ozan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede bulunan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

Ozan Yapı Ozan Tower resimleri!

Ozan Yapı Ozan Tower resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ağustos 2014'te teslim edilecek olan Ankara Ozan Tower projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Ozan Yapı Ozan Tower teslim tarihi!

Ozan Yapı Ozan Tower teslim tarihi kapsamında konutlar 2014 yılının Ağustos ayında sahiplerine verilecek. Ozan Tower Evlerinde 1 oda 1 salon daireler 139 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Ozan Tower Ankara ödeme planı!

Ozan Tower Ankara ödeme planı kapsamında detaylar fiyatlarla birlikte haber

Ozan Tower satılık daire!

Ozan Tower satılık daire fiyatları 125 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara Etimesgut Ozan Tower projesi 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

Ayzan Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzan Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Bulut tarafından kuruldu.

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kayave Ozan Ünal Çakmaklı tarafından kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baki Ozan Altaş tarafından kuruldu.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

ozan yapı ozan tower teslim tarihi Haberi

ozan yapı ozan tower teslim tarihi

Ozan Tower projesi, Ozan Yapı tarafından inşa ediliyor. Ozan Tower nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Ozan Yapı Ozan Tower projesinde toplam 194 konut yer alıyor. Projenin toplam arsa alanı 22 bin metrekare olarak belirlendi. 


Tek bloktan meydana gelen Ozan Yapı Ozan Tower satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Ozan Yapı Ozan Tower projesinde dairelerin alanları 48 metrekare ile 97 metrekare arasında değişiyor. 


Ozan Yapı Ozan Tower ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Ozan Yapı Ozan Tower teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi.


Ozan Tower nerede?

Ozan Tower nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Bağlıca Mah. Çambayırı Cad. No:89 Etimesgut/ANKARA


Ozan Yapı Ozan Tower iletişim!

Telefon: 0 312 911 06 00

Web adresi: